|
Yazar |
Konu  |
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 14/05/2008 : 20:28:27
|
alıntı: iso_demiro tarafından yazılan:
ühüüüü fiş almayı unutuyorum
Afedersiniz millet ama, hönk! |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
ŞAH MAT
Üye

İleti 2 |
İletim - 30/07/2008 : 16:57:21
|
bu ülkeye öyle orjinel oyun alarak katkıda buylunamayız abiler büyüyüp bu devleti adam edelim bakın ozaman biz pazar kurarız(açık pazar gibiyiz mübarek gelen geçen ülkemizi kazıklıyor)bence böyle yerli malı kullanırsak biraz olsun katkımız olur.Türk oyunuysa orjinal alırım ama .. ise farketmez hatta almam adamların elinde kalır bidaha yurt dışından birşey almayız ülkemize eroin bile başka ülkelerden bu oyunların parasıyla geliyor olabilir yani |
 |
|
Sc@RFaCe
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 03/08/2008 : 17:20:33
|
aynen |
Game Maker - Oyun yapımı |
 |
|
dark75
Yeni Üye

Turkey
İleti 0 |
İletim - 20/08/2008 : 11:34:20
|
Nasıl bir hayal gücüdür bu... |
HER DURUMDA METAL!!! |
 |
|
Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412 |
İletim - 15/10/2008 : 16:19:12
|
internetten alışveriş bilgisayarınız temiz olduğu sürece genelde güvenlidir. tabi alışveriş yapılan firmalarada dikkat etmek gerek. kaan abi uzun zamandır bu sektörde çalışıyor sitesine baktım gerekli güvenlik önlemleride alınmış ssl var şirketnin adresi var bence problem yok :) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|