AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 oyunal.com ... Olabilir mi dersiniz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 03/05/2008 :  21:06:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim söylediklerim zaten tüm yasadışı yöntemler için geçerliydi, yani bandrolsüz + korsan.

Aral piyasaya çok erken dalarak, parsel parsel topladı tüm dağıtım haklarını. İleride sanırım sorun yaratmasındansa, pazar büyüyüp durum ciddileşince, rekabet kurumu devreye girebilir hale gelecektir belki.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 03/05/2008 :  21:17:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu sektörü ciddiye alan şirketlerin azlığı veya fikir değiştirmesinden kaynaklıdır.
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 03/05/2008 :  23:23:22  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Uzun soluklu bir konu olacağından şimdiden sabit yapmakta yarar var. Sonra "Serbest Bölüm"ün harala gürelesinde kaynamasın. :)

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 04/05/2008 :  13:37:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ama orjinal oyunda diğer ülkelere göre burada çok pahalı. Ben orjinal alırım genelde, ama korsan almışlığımda vardır.

Fiş alma konusunda ise nerdeydse sakız aldığımda bile fiş isterim =). Bunu işletmeci bir arkadaşım vardı, o söylemişti muhakkak fiş al, yoksa vergiden kaçırıyorlar... Bence herkes böyle yaparaktan, az da olsa bir önlem alırız, kaçakcılığa...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

dark75
Yeni Üye

Turkey
İleti 0

İletim - 04/05/2008 :  14:50:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aral ile ilgili benimde bir kaç sözüm olacak. Oyunun kalitesinden, zevkinden ve bandrollü olmasının öneminden anlayan biri olarak bu sektörde tekelleşmenin en çok yara alacağı kuşkusuz yeni piyasaya adım atan oyunal.com gibi yasalar çerçevesinde (online ya da direk mağazadan) satış yapan firmalar olacaktır. Ben kulanıcı olarak paramın nerelere gitmediğini elbet bilemem, bildiğim tek şey vardır ki bandrollü ve fiş karşılığında almamın ülkeme ve dolaylı olarak kendime faydası olduğunun bilincinde olmamdır. Sektörü bilen birisi olarak şunu da görebiliyorum ki, ileriki zamanlarda bu tekelleşme devam ettiği sürece daha da problemler çıkacak ve insanlar Aral ve Aral gibi firmalar yüzünden korsanlaşma yoluna gireceklerdir. Madalyonun bir diğer yüzüne de bakmak gerekir, bkkazaz arkadaşımın dediği gibi sektördeki firmalar bu durumda uyuyorlar mı? Herkes daha sağlıklı ve daha yasal yollarla bu piyasaya hakkettiği değeri vermiş olsalaydı, hem şu an "TEKELLEŞME" gibi bir konu üzerinde tartışmıyor olacaktık hem de hiç kimse yasal olmayan yolları seçmeyecekti. E tabi bu durumda da ülkeye vergi anlamında katılan değeride siz hesaplayın artık. Benim için "kahraman" bu ülkede vergisini vererek, faturasını keserek adam gibi iş yapan insanlardır. Ben de vergisini vererek bir ürünü aldığımda da kendi kahramanım ben oluyorum:) Kahramanlıktan vazgeçmemek dileğiyle...

HER DURUMDA METAL!!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000