AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Mansion
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 18/05/2008 :  04:58:21  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
podbot yüklüydü waypointsave nocheck'i yazmamıştın tekrar deneyecem...
delirecem olmuyo olmuyo

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 18/05/2008 :  19:15:11  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Nihayet oldu sağol faress...

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 18/05/2008 :  20:49:35  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Birşey değil.
Bir Şey Yapabildiğsem Ne Mutlu Bana :)

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

davidvilla
Üyeliği Klitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/08/2008 :  17:18:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet, öncelikle hangi bölüme bot atcaksak o bölüme giriyoruz. Sonra consol a girip (bilmeyenler için é tusuna basıp) oraya aşağıdaki kodları sırayla tek tek yazıyoruz :

autowaypoint on
waypoint save
waypoint save nocheck
waypoint off
restart
Bu kadar..Artık botlarınızla oynayabilirsiniz, bir kez daha girdiğinizde bunları yapmanıza gerek yok.hem arkadaşlar ne kadar da çok çalışıyorsunuz bunun kısayoluda wardır .size ipucu benden pod gelmeyen yerlere pod getirmek için googleden fpsbanana.com yazın FPSBANANA > The FPS Customization Community yazan yere girin girince en yukarda maps yazan yere girin sonra orta tarafta cs counter strike cs condition zero cs 1.6 cs source war hangisini oynuyorsunuz mesela cs counter strike girin ona sonra yanlarda map başları war as fy es cs war hangi mapda oynuyorsanız mesela fy_iceworld fy kısmına girin yada başka map başlarına ordan o yerlerden map bulursunuz.size deyiyim pod lar içinde googleden cs maps org ye girin CS-MAPS.ORG - The Counter Strike File Archive | Hosted by ... buraya girin ordada podlar war thank you hakettik heralde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000