|
| Yazar |
Konu  |
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 16/05/2008 : 19:18:06
|
sizce avrupa'nın en iyi üç taraftarı hangisi? (nedenleriyle yazalım) 1.fc liverpool taraftarları(takımlarını hiç bir zaman yalnız bırakmıyorlar,onların değimiyle hiç bir zaman yalnız yürütmüyorlar :) 2-beşiktaş taraftarı(dünya rekoru (132 dsbl)elinde tutan bjk taraftarı,yaptığı etkileyici şowlar ile dikkat çekiyor) 3.milan taraftarı(biraz agresif olsalarda,trübünde çok başarılılar.) |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
|
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 16/05/2008 : 22:35:15
|
| ben tek taraftar bilirim. O da beşiktaş taraftar grubu olan çarşı dır.Onlar takımlarını desteklemekten çok daha fazlasını yapıyorlar.Dünya ya kendilerini gösterdiler.Çarşı grubunu anlyamynlar, köstek olmak istynler,kıskananlar onlara sadece bağrıyormuş muamelesi yapıyor. Bu çok yanlış.Çarşı zaten kendni ispatlamış bir grup.Bence böyle bir taraftar grubunu beşiktaş oyuncuları hak etmiyor.Ellerinden gelenin en iyisini yapan bir taraftar,dünya ya adını duyuran bir taraftar grubunun futbol takmını tuttğum için gurur duyuyrm.Her türlü olaya cevabı olan, zeki bir taraftar grubu çarşı.Zaten başlattıkları kan bağışı mücadelesiyle de ne kadar örnek bir taraftar grubu olduğunu tekrar kanıtladılar.Böyle bir taraftar grubu türkiye de bir daha oluşmaz bu yüzden bjk futbolcularının çok şanslı olduğunu fakat bu şansı kullanamadıklarını düşünüyorum.. |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 17/05/2008 : 19:03:02
|
Kime ispatladıysa çarşı?TÜBİTAK'dan ödül falan mı aldılar anlayamadım.Ben kesinlikle çarşı gurubunun kendini eğlendirmekten başka birşey yaptığını düşünmüyorum.Zaten BJK'nin iç-dış saha puanlarına bakarsanız anlarsınız.Oyuna hiçbir katkıları yok.Çoğu zaman futbolla ilgili bile marş söylemiyorlar.Alın bir örnek Binbir Gece'deki Onur karakterine bile marş yazıp söylediler buysa kendini kanıtlamak helal olsun.
Kan bağışıda güzel birşeydir ama bunun Beşiktaş taraftarı olmakla ne ilgisi var bilmiyorum.Kan bağışlamakla takım desteklenmiyor.Çarşı taraftar gurubu yerine Çarşı Sivil Toplum Örgüt'ü diyelim. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 17/05/2008 : 20:07:09
|
| ben sadece çarşı grubuna bakmam,eğer beşiktaş taraftarı 70.000 kişinin çıkarabileceği sesi 32.000 kişiyle çıkarabiliyorsa önünde şapka çıkarmak gerekir diye düşünüyorum. |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 17/05/2008 : 20:12:52
|
| Yılın gırtlağı ödülünü verelim çarşıya.Helal olsun ülkemizi çok iyi temsil ediyorlar başarıdan başarıya koşuyorlar.132 dsbl ses çıkarmak hemde 32.000 kişiyle harika bir olay.Ama işte bununla takım desteklenmiyor.Ses kuvvetli olunca hakemi ve karşı oyuncuları baskı altına alamıyorsunuz.Bakın İngiltere'ye takımları bastırdığı anlarda alkışlarla nasıl oyuna adrenalin pompalıyorlar. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 17/05/2008 : 21:15:44
|
Beşiktaş taraftarı
90 dakika susmadan takımını destekleyen, deplasman maçlarında; rakip taraftarlara tezahüratlarını dinleten Türkiye'nin en büyük taraftarıdır.
"Ses kuvvetli olunca hakemi ve karşı oyuncuları baskı altına alamıyorsunuz"
Bu ne demek ya? Hakemi ve rakip oyuncuları baskı altına almak için çocuğunu karısını kaçıralım öyle baskı altına alalım o zaman. Alkışla adrenalin pompalanmaz 23 Nisan da şiir okuyan çocukları alkışlayın siz.
Sevmezsiniz, hoşunuza gitmez eyvallah da bari oturduğunuz yerden bok atmayın gidin bi İnönü Stadı'na Beşiktaş'ın maçını izleyin. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|