Beşiktaşlı değilim; fakat "Tribünde" Çarşı kadar takımını destekleyen bir başka Türk takımı bulamazsınız.. Fenerbahçe taraftarı gibi maç berabere giderken veya öndeyken bağırıp, gol yiyince susup oturan bir taraftar değil, veya Galatasaray taraftarı gibi 90 dakika aynı marşı söylemiyorlar..
İnönü'deki maç 2-1 bitmemiş miydi? Beşiktaş'ın Bobo'nun ve Hyypia'ın kendi kalesine attığı gole karşılık Liverpool Gerrard ile karşılık vermemiş miydi?
Bir çelişki var sanki?
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
Ben BJK Liverpool'a çaktı ya da çakmadı demedim ki!.. Sadece o maçın sonucunu ben öyle biliyorum dedim!..
P.S: Benim düşüncemle senin yazdıkların birbirini tutmamıştır, dolayısıyla çelişmiştir. Yanlışlık olan ise 'Beşiktaş:1 Liverpool:0' demendir. Yazıma baktığında ben maçın sonucundan emin değilim. Bundan dolayı senin yazdığına yanlışlık diyemem, olsa olsa çelişki var diyebilirim..
Sanırım yeterince açıklayıcı oldum!..
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı