AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 En İyi Taraftarlar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 19/05/2008 :  06:01:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
@byozoney
Ayrıca bu kadar sinirleniceğinizi ve ya bu kadar büyüteceğinizi bilsem yazmadım görüşlerimi.
Olur mu canım öyle şey? Sen görüşleri yazıcaksın, bende kendi görüşlerimi yazıcağım burası bunun için var, ayrıca 22 Mayıs da birliğime teslim oluyorum daha bulamazsın beni :)

Sivasspor maçında yenilmenin sebebi taraftar değil miydi?
Bunu neye dayanarak söylüyorsun anlamadım, o maçı izlemiştim ve yenilmemizin nedeni taraftar değildi, Bobo'nun bariz faulunu vermeyen (yanlış hatırlamıyorsam ceza sahası içiydi) hakemdi. Sonrası malum kontra atak ve Sivas'ın golü... Bu bizim kendi sahamızadaki maçtı.

BJK Sivas'ta berabere kalsaydı şu anda 2.'idi.Takımına maç kaybettiren bir taraftar nasıl iyi bir taraftar oluyor anlamıyorum.

Kafamız karışık biraz herhalde, he byozoney? Biz Sivas'da kaybetmedik Holosko'nun attığı gollerle 2-1 almıştık maçı.
Sen zaten bu iki maçıda birbirine karıştırmışsın, belli :)

Yenildikleri maçtan sonra Baki'ye küfür edip yuhalayıp, yendikleri zaman 3'lü çektir diyen taraftar takımını sürekli desteklemiş mi oluyor?İlginç:S

Hata yapan futbolcuya tepki gösterilir, bu Dünyanın her yerinde böyledir, ayrıca taraftarında hakkıdır. Ayrıca ve ayrıca işkembe-i kübradan sallamayalım küfür yoktur; ıslık vardır, yuh vardır.
Fb maçında gördük 2. golü yiyince susup susmadıklarını.
İstisnalar kaideyi bozmaz.

Bu arada İçerde 2-1 dışarda 8-0 örneğini vermişsiniz.Bu örneği veriyorsanız Lig tablosuna bakınız.BJK deplasmanda içerdekinden daha fazla puan toplamış.
Bu sezon hakem hatalarından en çok canı yanan takımın Beşiktaş olduğunu sende çok iyi biliyorsun. Yoruma gerek yok...

Fenerbahçe-Chelsea maçında Chelsea bir gol bulsa rahatlıyacaktı ve seyirci alkışlarıyla oyuna o kadar tempo verdi ki 1 top direkten döndü bir pozisyon gol oldu.
:))Buna çok güldüm yaa. Seyirci alkışlamasa top direkten dönmezdi zaten tribündeki sevimli sarışın çocuğun kafasından dönerdi :))
Alkışla gaz mı verilir oyuna yaa.

Ya dediğiniz gibi tribünden farklı TV'den farklı görünüyor.Ya da siz at gözlüğü takmışsınız olaylara öyle bakıyorsunuz.
Evet tribünden farklı televizyondan farklı. Biz at gözlüğü takmıyoruz ama sen onuda takmıyorsun gözler tamamen kapalı, Sivas'da yenildiğimizi iddia falan ediyorsun...

bilerek konuşuyorum.
Bildiğini sanıyorsun ve yanlış konuşuyorsun.
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 19/05/2008 :  07:40:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O maçları karıştırmadım anlatımımda yanlışlık olmuş.Ben İnönü'deki maçtan bahsediyordum.

İnönü'deki maçta "Akıllı olun ..........." diye bağıran futbolcuları ıslıklayan maçın kaybedilmesindeki baş rol oyuncusu taraftar değil miydi?BJK o maçı kazansa şu an 2. değil miydi?Kazansa diye bahsettiğim bu maçtı Sivas'taki değil.Ayrıca çok iyi hatırlıyorum o pozisyon çok net dışardaydı.25 cm mi ne onu bile hatırlıyorum.

Taraftarın hakkıdır demişsin.Taraftarın hakkı olmamasına rağmen BJK taraftarı yapsın ya onunkide candır.Takım lider olunca taraftarın sayesinde oyuncuyu ıslıklayınca taraftarın hakkıdır.Keşke sadece Sivas maçında değilde ligin bütün maçlarında ıslıklasanız oyuncularınızı hakkınız ne de olsa.

Demek ki hakem hataları içeride yapılıyor dışarıda yapılmıyor nasıl iştir anlayamadım.BKJ deplasmanda daha çok puan almış hakem hatası.BJK 3. olmuş hakem hataları olmasaydı şampiyonduk.Yazık BJK'ye ya bunlara bırakılmış.Diyemiyorsunuz ki hakemlere rağmen şampiyon olduk.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 19/05/2008 :  16:13:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İnönü'deki maçta "Akıllı olun ..........." diye bağıran futbolcuları ıslıklayan maçın kaybedilmesindeki baş rol oyuncusu taraftar değil miydi?

O maçtan önce sahaya paf takımıyla çıkacağız diye zırvalayan Yıldırım Demirören ve Sinan Engin'e tepki gösterilmişti, taraftarın ne oynanan maçla ne de futbolcularla hiç bir ilgisi yoktu tamamen yönetime karşı oluşmuş bir tepki vardı. He ıslık mı vardı, Fenerbahçe ve 8-0'lık Liverpool mağlubiyetinin ardından futbolcuların ayağına gül dökselerdi di mi?

BJK o maçı kazansa şu an 2. değil miydi?
Bir maç kaybetmekle ne şampiyon olunuyor ne de küme düşülüyor, ligde 34 maç oynanıyor. Bir bütün olarak bak, bu yüzeysel tavrı bir kenara bırak.

Ayrıca çok iyi hatırlıyorum o pozisyon çok net dışardaydı.25 cm mi ne onu bile hatırlıyorum.
Dışarda veya içerde bariz faul verilmemiş, gerisi malum zaten. Madem çok iyi hatırlıyorsun niye 25 cm "mi ne" diye çelişkide kalıyorsun.

Taraftarın hakkıdır demişsin.Taraftarın hakkı olmamasına rağmen BJK taraftarı yapsın ya onunkide candır.
Etki edersen tepki bulursun. Tepki göstermek taraftarın hakkıdır, Bjk taraftarının ki can senin ki patlıcan değil, önce ki iletimi iyi oku bu Dünyanın her yerinde böyledir diyorum okuduğunuda mı anlamıyorsun sen?

Demek ki hakem hataları içeride yapılıyor dışarıda yapılmıyor nasıl iştir anlayamadım
Dışarıda yapılmadığını sen iddia ediyorsun, içerde de yapılıyor dışarda da yapılıyor.

BKJ deplasmanda daha çok puan almış hakem hatası.BJK 3. olmuş hakem hataları olmasaydı şampiyonduk.Yazık BJK'ye ya bunlara bırakılmış.Diyemiyorsunuz ki hakemlere rağmen şampiyon olduk.
Burda ne anlatmaya çalıştığını henüz çözemedim, bariz anlatım bozuklukları var. Herhalde bir önceki iletim çok dokundu onun verdiği gerginlikle yazmışsın. Biraz dikkat et mesaj yazarken.

Ligi 3. bitirmemizi taraftara bağlaman o kadar komik ki... Hani bir laf vardır ya; yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış, aynen öyle. Seyircisiz bir maçta oyuncu penaltı kaçırsa onunda sorumlusu taraftardır...
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 19/05/2008 :  17:33:46  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
fatih52 tarafından yazılan:

İnönü'deki maçta "Akıllı olun ..........." diye bağıran futbolcuları ıslıklayan maçın kaybedilmesindeki baş rol oyuncusu taraftar değil miydi?

O maçtan önce sahaya paf takımıyla çıkacağız diye zırvalayan Yıldırım Demirören ve Sinan Engin'e tepki gösterilmişti, taraftarın ne oynanan maçla ne de futbolcularla hiç bir ilgisi yoktu tamamen yönetime karşı oluşmuş bir tepki vardı. He ıslık mı vardı, Fenerbahçe ve 8-0'lık Liverpool mağlubiyetinin ardından futbolcuların ayağına gül dökselerdi di mi?

BJK o maçı kazansa şu an 2. değil miydi?
Bir maç kaybetmekle ne şampiyon olunuyor ne de küme düşülüyor, ligde 34 maç oynanıyor. Bir bütün olarak bak, bu yüzeysel tavrı bir kenara bırak.

Ayrıca çok iyi hatırlıyorum o pozisyon çok net dışardaydı.25 cm mi ne onu bile hatırlıyorum.
Dışarda veya içerde bariz faul verilmemiş, gerisi malum zaten. Madem çok iyi hatırlıyorsun niye 25 cm "mi ne" diye çelişkide kalıyorsun.

Taraftarın hakkıdır demişsin.Taraftarın hakkı olmamasına rağmen BJK taraftarı yapsın ya onunkide candır.
Etki edersen tepki bulursun. Tepki göstermek taraftarın hakkıdır, Bjk taraftarının ki can senin ki patlıcan değil, önce ki iletimi iyi oku bu Dünyanın her yerinde böyledir diyorum okuduğunuda mı anlamıyorsun sen?

Demek ki hakem hataları içeride yapılıyor dışarıda yapılmıyor nasıl iştir anlayamadım
Dışarıda yapılmadığını sen iddia ediyorsun, içerde de yapılıyor dışarda da yapılıyor.

BKJ deplasmanda daha çok puan almış hakem hatası.BJK 3. olmuş hakem hataları olmasaydı şampiyonduk.Yazık BJK'ye ya bunlara bırakılmış.Diyemiyorsunuz ki hakemlere rağmen şampiyon olduk.
Burda ne anlatmaya çalıştığını henüz çözemedim, bariz anlatım bozuklukları var. Herhalde bir önceki iletim çok dokundu onun verdiği gerginlikle yazmışsın. Biraz dikkat et mesaj yazarken.

Ligi 3. bitirmemizi taraftara bağlaman o kadar komik ki... Hani bir laf vardır ya; yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış, aynen öyle. Seyircisiz bir maçta oyuncu penaltı kaçırsa onunda sorumlusu taraftardır...

seneye kombine bilet kaça olur acaba ? o mükemmel atmosfere katılmak için şimdiden bilet arıyorum(bilet fiyatlarını araştırıyorum)

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 19/05/2008 :  17:43:44  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar beşiktaş taraftarı,takımına maç kaybettirmedi fakat beşiktaş camiasını karıştırmak isteyen artniyetli kişiler,taraftarla teknik heyeti birbirine düşürmek için "maçları taraftar kaybettiriyor"gibi haince bir düşünce yaydılar,bir çok maça giden bir bjk taraftarı olarak soruyorum;
dünya rekoru kırmış,avrupayı büyülemiş,çok iyi denilen liverpool taraftarına anfield'taki maçın ilk 10 dakikasında kendi tezahüratlarını dinletmiş,3.000 kişiyle fenerbahçe maçında 52.000 fenerbahçe izleyicisine(beşiktaş maçlarına gittikten sonra artık onlara taraftar demek,bjk taraftarına haksızlıktır,diye düşünüyorum)"kartal,gol,gol!!"dinleten bir taraftar takımı için başka ne yapabilir?tamam,kabul ediyorum zaman zaman baki'ye yada başka oyunculara sövdüğümüz oldu(ben dahil),ama gerektiği zaman onları bağrımıza basan ilk kişilerde bizdik,bu nedenle kimse bize böyle bir suçlamada bulunamaz sanki f.bahçe,galatasaraylılar oyuncularına hiçmi küfür etmiyor?

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000