AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 En İyi Taraftarlar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 18/05/2008 :  20:38:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
by ozoney bir taraftar grubunun başarılı görülmesi için bir yerden ödül almasına gerek yok.Ki çarşı gibi bir taraftar grubunun böyle bişeye hiç ihtiyacı yok. Onlar senin dediğin gibi sadece bağırıyor olsalardı zaten burada mevzusu dahi geçmezdi.Ha bir taraftar grubu daha başka nasıl destekleyebilir takımını bunu senden öğrenmek istiyorum.Sen heralde onların sadece bağırmakla görevli olduklarını, hiç destekle alakaları olmadıklarını, bir iki marş söylediklerini, hatta bazı çarşı grubunu kıskanıp onlara köstek olmak isteyen bir kaç taraftar düşmanı kişilerin ortaya attığı para alıyorlar ondan bu kadar bağırıyorlar düşüncesini de taşıyorsundur heralde.Tabi ki görüşlerini belirtmek senin hakkın burada sana birşey diyen yok ki. Sadece bizim görüşlerimiz seninle farklı bu konuda o yüzden biraz bir tartışma ortamı oluştu.Ee herkesin fikri,düşündükleri farklı olabilir.Bu sonuçta tartışmaya açık bir konu.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 19/05/2008 :  00:09:54  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Dünyanın en iyi taraftarı olan takım bence River Plate'dir.Türkiye'de ultrAslan ve Çarşı bu konuda öncüler.Çarşı ses rekorundan dolayı ultrAslan ise yabancı bir şirket tarafından dünyanın en iyi 3.koreografi yapan taraftar grubu seçildiği için bahsettim.Avrupa'da ise Benfica ve Liverpool'u beğenirim.

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 19/05/2008 :  00:29:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beşiktaş sokaklarında, Fener maçı öncesi; "....... yee fener, ..... ye fener" diye bağıran taraftar için, ne büyük derim, ne başka birşey. Orası sokaktır, caddedir, halka açıktır. Bayramlarda elini öpeceğin yaşlı insanların arasında veya kötü çevreler edinmemesi için çabalayacağın kız kardeşin gibi kızların arasında böyle iğrenç bir tezahüratı matah birşey gibi defalarca tekrarlamak, saygısızlıktır. Hatta saygısızlık demek yetmez bu davranışı açıklamak için...

Gelin görün ki, bunu yapan sadece BJK taraftarı mıdır? Hayır tabii ki. Mecidiyeköy de aynı, Beşiktaş da aynı, Kadıköy de aynı. Dolayısıyla ben Türkiye'deki taraftarlık kavramına toptan karşıyımdır.
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 19/05/2008 :  01:21:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Haklısın da Altuğ, o zaman Dünya da taraftar yok. İngiltere, İspanya, İtalya ( en ateşli taraftarlar burada ), Almanya... Kısacası küfür etmeyen taraftar yoktur.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 19/05/2008 :  05:33:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İngiltere'nin holiganları meşhur ama İngiltere'nin yaptırımları da meşhur. Dolayısıyla başıboş değiller pek.

He yoksa da yoktur. Küfür eğer taraftarlığın bir parçasıysa (!) taraftarlık da, futbol da bana uzak kalabilir*. Sorun değil.

*Anca sorarlarsa Fenerbahçeliyim işte. :)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000