AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Radyo & Televizyon
 Akademi Türkiye
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 5

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 01/03/2004 :  16:47:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mesajlarınızda "embesil", "kıro" gibi üçüncü şahısları rencide edici kelimelerden sakınmanızı rica ediyorum.

Bir ufak not da, siz ne kadar kınasanız da "gülmek" için bile olsa izlediğinize göre çıkar sağlanmasında pay sahibisiniz. Malum arz-talep ilişkisi...

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

simcity
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 02/03/2004 :  19:39:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
zaten popstar felan programdan bile sayılmaz ya yapmayın katılan kişilere bir bakın, benim anlmadığım insanlar hiç önceki programa bakmadılarmı jüri diye koydukları kişiler bunlarla dalga geçiyor onlarda kendilerini bir şey sanıyor birde yeni popstar jürisine bir bakın programın nasıl olacağını anlarsınız
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 02/03/2004 :  21:53:49  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
En güzelini yapın, benim gibi hiçbirini izlemeyin.
Aslında ben çok az televizyon izlerim. İzlediğim zamanlardada CNBC-e deki diziler. Çünkü şu ana kadar hiçbir kanalda aradığımı bulamadım. Hep yabancı kanallarda ki dizileri, yarışmaları, programları değiştirip koyuyorlar.
Fikir üretmek diye bir olguları yok kafalarında. Hep dışarıda ne tutmuşsa, buraya uyarlıyorlar. Buda sinirimi bozan en büyük neden.
Mesela Evli ve çocukluyu ele alalım. 3 sn. göz attım, atmaz olsaydım.
Ucuz oyunculukla, daha önceden izlediklerimin (gerçeğinin) korsanı gibi geldi. Aslında hiçkimse böyle düzenbazlıkları izlemezise, önümüzede koymazlar. Daha özgün ve çalıntısız programlar yapmaya çaba gösterirler. Tabi bu tembellikten sonra başarmaları zor.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 03/03/2004 :  00:45:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
En güzelini yapın, benim (bizim) gibi hiç televizyon izlemeyin Yemek sırasında izlerken bile saçmalıkları gördükçe sinirden köpürüyoruz, oturup izlemeye kalksak seri katil oluruz herhalde (esasında güzel fikir, ikiz seri katiller olarak bayağı bir ünlü olurduk ).

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 03/03/2004 :  10:28:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende tv başına oturup izliyor değilim, iş yerinde arkadaşlar bu tip programları açıyorlar sonrası malum. Geçen sene arkadaşın biriyle bu yüzden tartıştık (F1 varken salak bir program izliyorlardı sadece NTV'yi açında F1 seyredelim dedim), bende o günden beri iş yerindeki tv'de kimsenin zevkine karışmıyorum. Kaldıki ülkemizde reyting analizi diye birşey olmadığına göre seyretsekte seyretmesekte bu tip şeyler sürekli karşımıza çıkacak. Bu söylediğim tv muhabbetlerinden hemen çıkartılabilecek şeyler. Birine bu aralar ne izliyorsun deseniz kesinlikle vereceği cevap 'belgeselden başka birşey izlemem' yada 'haber programları ve tartışmaları kesinlikle kaçırmam' türünden olacaktır. Peki ama sen seyretmiyorsan, ben seyretmiyorsan bu programları kim izliyor...

Embesil konusunda sözümün sonuna kadar arkasındayım. Özellikle şu günlerde yapılan elemeleri biraz seyredin ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız.

Bilemiyorum ama nasıl bir zihniyet kendisini rezil etmek için böyle bir programa katılır onunda kararını sizler verin....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu   
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000