|
| Yazar |
Konu  |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 03/03/2004 : 11:57:28
|
Ben size sözünüzün önüne geçin demedim. Nazik bir şekilde kullanmamanızı rica ettim. İstediğinizi düşünmekte serbestsiniz ama burada ifade etme konusunda o kadar serbestliğiniz yok.
"Bu forumları kullanırken kaba, kin dolu, saldırgan, başkalarının kişisel haklarını zedeleyen, cinsellik, tahrik, reklam ve/veya propaganda içeren ya da herhangi bir yasayı ihlal eden ileti göndermemeyi kabul etmektesiniz." http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/policy.asp |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 03/03/2004 : 15:08:46
|
avaris haklısında F1 varken başka birşey seyrediyorsa Rappier de haklı yani, ama yinede üsluba dikkat, zaten ben hakaret etmem direk dalardım , ben popstarı seyrediyordum ama işin artık cılkı çıktı, orda pop, burda türk starları, efenim ötekinde akademi türkiye berikinde türkiyenin yıldızı, televizyonu bir açıyorum, bütün kanallarda çocuklar duymasın, çocuklar duymasında rtük müdür kütükmüdür ota bo.a sansür koyan kurul buna bir dur desin, reklam şartını biliyormusunuz program aralarında yarım saatte bir 5 dakika reklam koyma hakkı var kanuna göre, bir saat tutun bakalım 60 dakikalık bir dizide toplam nekadar reklam seyrediyoruz, televizyon seyretmeyi minimuma indirdim, dizi olarak hayat bilgisi ve yakalarsam en son babalar duyar, hafta sonları gitmezsem FB maçları ve yayınlanan diğer maçlar, eurosport da snooker, birde elbette sezon açıldığında F1, darısı başınıza... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412 |
İletim - 03/03/2004 : 18:21:25
|
| tamam deniz abihaklsın o çağdaş insanlara kıro diyip hakaret etmem çok kötü oldu onlar kesinlikle kıro değil uyardığın için sağol bidaha yapmamaya çalışırım bu arada tv hiç izlemeyin ini öneriler yapmayalım çünki tv dede iyi programlar var onları izlemek iyi |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 03/03/2004 : 19:37:04
|
Ceyhun, Avaris o kişileri korumaya çalışmıyor. Kurallarımız açık açık "kişilere hakaret etmeyin" diyor. Sen ise gelmiş, uyarı yapıldığı halde hala hakaretlerine devam ediyorsun...
Televizyon izlemek istiyorsanız gidin sevdiğiniz şeyleri izleyin. Sevmediğiniz şeyleri izleyip üzerine bir de yorum yapmanız komik oluyor. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412 |
İletim - 03/03/2004 : 21:54:43
|
| abi nerede hakaret ettim yaanlayışla kabul ettim msjımda duygularımı ifade etmemem normal ne dedim çağdaş dedim o adamlar kıro ya mı benziyor lafımı geri alıyorum ama anlayan nerede... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|