vallaha her şey ortada haklısın gerçekten nlamamışsın ya hll diyorum başka ne diyim
not:ben deniz abinin uyarısından sonra bir nevi onu tersleyen hatama devam eden bir msj atmam başkası olsa bu anlamı çıkara bilirsiniz ama deniz abiye yapmam böyle bir şey tartışmayı uzatmıyacam ama sanırım sen alper sin cevap yazmadan önce iki ihtimalide düşün !
Bana da sanki "salak yerine koymaya çalışıyormuşsun" gibi geldi ama sen öyle değil diyorsan öyle değildir. Sizin kimin hakkında ne düşündüğünüz açıkçası umurumda bile değil, sadece ne yazdığınızı umursuyorum. O yüzden o öyle değildi aslında böyle gibi bir tartışmaya girmekten de köşe bucak kaçarım. Söz konusu programlarla ilgilenmediğim için bu başlıkta bana düşecek bir laf da kalmadı. İki tane seçkin üyesiniz (sanırım birşeyler ifade ediyordur), mesajlarınıza müdehale etmek zorunda kalmak istemiyorum...
Konuyu gerdiğim için herkesten özür dilerim. Sanırım benim yazdığım o embesil kelimesi Ceyhun arkadaşın yazdıklarına ilham olmuş. Olan olduktan sonrada uzatmanın pek bir anlamıda yok.
Geçenlerde açılan bir konuda oyun dışında başka şeylerde konuşulsunmu? olayı uzun uzun tartışıldı. Ben o konudada burada oyun dışındaki konuların konuşulmasına karşıydım. Nedenim belli, çok doluyum... Böyle konular olunca kendimi tutmakta güçlük çekiyorum.
Amacım konuyu germek değil ama bir konuyuda dile getirmek istiyorum. Bu seçkin üye muhabbeti birkaç seferdir önüme çıkıyor. Bu tip yakıştırmalar benim için önemli değil. Eğer uygun görülmüyorsam oradaki yazıyı üyeye dilediğiniz an çevirebilirsiniz. Nick'in altında seçkin üye yazıyor diye düşüncelerimi değiştirecek değilim. Daha önceleri nasıl yazıyorsam şu andada aynı şekilde yazıyorum.