|
| Yazar |
Konu  |
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 28/05/2008 : 19:42:37
|
BJK Tezahurat Yalanmış anladım başka sevgiler, En tatlı sevgiler senleymiş meğer, Şampiyon olmadan ölürsem eğer, Kefenim siyahla beyaz olsun
Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi İşte biz kötü günde hep omuz omuzayız Övünmek gibi olmasın biz Karakartallıyız Kara-Kartal
Beşiktaşım hayat sensin, dünyam sensin, herşey sensin Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin Bu sevdadan vazgeçersek allah belamızı versin ooOOOoo oooOOOoo
Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık Tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık
Çok seviyoruz deli gibi Yok bu sevdanın bir tarifi Sen bu gönüllerin sahibi Kartal
Yıllarca kahrolsak dertten kederden Bilsekki kellemiz kopar bedenden Aşkımız harbiden hemde derinden Asla vazgeçmeyiz BEŞİKTAŞ senden
Bir of çekeriz kendimizden geçeriz Bir of çekeriz kendimizden geçeriz
Of of yeter artık Beşiktaşım Of of her maçına geliyoruz Of of yenilsende geliyoruz yensende geliyoruz ölümüne seviyoruz Of of
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş Aşık oldum renklerine Beşiktaş Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan Canım feda olsun sana Beşiktaş
Kalbimizde renkleri bitmese de dertleri, doyamam doyamam sanaaaaa, ne fener ne cimbomaaa aşkımız BEŞİKTAŞ'a, BEŞİKTAŞ'ım sen çok yaşaaaaaa
seni düşündüm dün akşam yine, kafam güzeldi içmişim yine, yine kendimi düşündüm sonra ölesim geldi senin uğruna..
Hani Dolmabahçede yürürken Hani Fenerbahçeyi yenerken(burası küfürlü ondan böyle yazdım) Hani biz pınar başı çekerken İşte öyle bir şey.
Bu sevda bitmez hasret bitmez isteyene gider hic farketmez Bu alemde CARSI herkese karsi Allah affeder CARSI affetmez...
Carsiyiz biz Carsi, Meyhaneler evimiz, Sokaklar mekanimiz, Sarab siseleri sermayemiz, Dinle sosyete kizi iyi dinle, Carsi severse kimse tutamaz, Carsi aglarsa kimse susturamaz, Carsi kaybolursa kimse bulamaz, Dinle sosyete kizi iyi dinle, Herkes Carsi olamaz
Sömürüler Bitmez,Savaslar Bitmez, Isteyen [Savasa] Girer Hiç Farketmez, Bu alemde ÇARSI Savasa Karsi, Saddam Affeder, ÇARSI Affetmez!!!
Yalanmis anladim baska sevgiler, En tatli sevgiler sendeymis meger, Sampiyon olmadan olursem eger, Kefenim siyahla beyaz olsun...
İşte tezehüratın tamamı bu, ve eğer dikkat ederseniz; "Beşiktaşım hayat sensin, dünyam sensin, herşey sensin Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin Bu sevdadan vazgeçersek allah belamızı versin ooOOOoo oooOOOoo" diyor yani çarşı ve büyük bjk taraftarı bu sevdadan vazgeçmez vazgeçemez... ALEN SAHAYA ÜÇLÜ ÇEKTİR TAYFAYA!!! AKILLI OL ÇARŞI BURADA!!!!
|
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 28/05/2008 : 20:40:05
|
Bence oyuna renk katan her taraftar her grup var olmalı.Çok tartışmalara girerim yarardan çok zarar yaptı diye savunurum bu düşünceyi.Ama hiçbir zaman taraftarların soğutulmasından haz almam.Çarşı grubu dağılmış olabilir ama tribünde takımını desteklemek için illa ki Çarşı grubunun üyesi olmaya gerek yok.Çarşı olmasa bile BJK taraftarı yine tribünleri dolduracaktır.
Saygılar.
|
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 29/05/2008 : 16:42:05
|
ÇARŞI aşkı sınır tanımıyor
Geçtiğimiz günlerde dağılma kararı alarak camiamızı şok eden Çarşı Grubu'nu, bu kararından vazgeçirmek için taraftarlarımız bu isteklerini çeşitli yollarla gösteriyorlar.
Denizli'de yaşayan bir grup taraftarımız carsikapanmasin.com internet sitesini kurdu ve bu site üzerinden bir imza kampanyası başlattı. Böylece taraftarlarımız, Çarşı Grubu'na olan desteklerini bu kampanyaya katılarak gösterme şansını elde ediyorlar.
Kaynak: Karakartal.com
Ve www.carsikapanmasin.com adresinde de çarşı'nın kapanmasını istemeyenlerin imzası var.İmza kullanmak isteyenlere duyurlur.Ve sitenin girişinde böyle muhteşem bir yazı yer alıyor.
“çArşı Feshedilmeye Karşı ! ” İmza Kampanyası
Bir çok engeli grurla aşmış ! Yanlış giden her bi' halta dimdik KARŞIYIM! diyebilmiş ! Amerika'ya bile posta koymuş !
Kaç taraftar grubu tanıyorsunuz ? Dünya ses rekorlarını egale etmiş !
Dil , Din , Irk ayrımı yapmadan Eto'ya bile tezahurat etmiş !
Takımı pespaye edenlere bile saygıda kusur etmemiş ! Kaç taraftar grubu tanıyorsunuz ?
Dünya'da eşi benzeri görülmemiş hatalar yapan takımına , oyuncularına ve yönetimine Asla ve Asla ihanet etmemiş , sırtını dönmemiş , küfretmemiş ! Şimdi ayak üstü dedikodularınızda ; " Satılmış çArşı " cümlesini telafuz ediyorsunuz ya !
Alnınız ak , yüzünüz kızarmadan yürüyebilecek misiniz sokaklarda ? Hiç aklınıza gelmeyecek mi bu kadar insanı ne basiretsiz bi' şekilde üzdüğünüz ! Kırdığınız ve hatta AĞLATTIĞINIZ ! İnadına Siyah ULAN ! İnadına Beyaz ULAN ! çArşı Kapatılmaya KARŞI ! Eğer bu bildiriyi onaylıyor ve Türkiye'nin en değerli , Avrupa'nın en tanınan gruplarından olan " çArşı " 'nın kapatılmasına siz de KARŞI çıkıyorsanız lütfen İMZA KULLANIN ! Bu Sevda Böyle BİTMEZ ! Hiç aklınıza gelmeyecek mi Sevenleri Ayırmanın GÜNAH olduğu !
|
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 29/05/2008 : 18:32:53
|
| çarşı'nın olmadı bir bjk tribünü ve alen'in 3'lü çektirmediği bir maçımızdan 10-0 da galip gelsek,ne zevki olabilir ki? |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 29/05/2008 : 18:49:49
|
| Alen'in açıklamasını sonuna kadar dinledim. Bir muhabirin, tekrar toplanma olabilir mi sorusuna, şuan öyle bir şey düşünnmüyoruz yanıtını verdi. Kesin bir hayır cevabı vermedi. Yani bence geri gelecektir çarşı. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|