AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 EURO 2008
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 45

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 31/05/2008 :  19:47:22  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İsviçre-Avusturya işbirliğiyle yapılacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası'nın başlamasına çok az kaldı,bende bu heyecanı tartışmamız amacıyla böyle bir konu açmayı düşündüm,umarım iyi etmişimdir...
Şimdi asıl muhabbete geçelim;Türkiye...
Takımımıza çok şans tanındığını söylemek yalan olur ama 2004'te yaşanan Yunanistan sürprizini tekrar yapabilecek takımlardan biri olarak gözüküyoruz.
Bildiğiniz gibi A Grubu'nda Portekiz,İsviçre ve Çek Cumhuriyeti'yle birlikte yer alıyoruz,grupta sırasıyla şu maçları yapacağız;
Fikstür
07.06.2008 PORTEKİZ - TÜRKİYE 21:45
11.06.2008 İSVİÇRE - TÜRKİYE 21:45
15.06.2008 TÜRKİYE - ÇEK CUMHURİYETİ 21:45
İyi bir başlangıç açısından Portekizden en azından 1 puan ve galibiyet yada galibiyetler gerekiyor.İsviçre'yle olan hesabı kapatarak turnuvada yolumuza devam edebiliriz yada yine bize yakın bir takım olan Çek Cunmhuriyeti'ni yenerek adımızı çeyrek finale yazdırabiliriz.
DİĞER GRUPLAR:
B GRUBU C GRUBU D GRUBU
--------- ---------- ---------
Avusturya Fransa İspanya
Almanya Hollanda İsveç
Hırvatistan İtalya Rusya
Polonya Romanya Yunanistan
Gruplar;
böyle,tartışmasız en zor grup "C" grubu 3 dev takımdan biri bu gruptan çıkamıyacak tabi Romanya'yı o grupta adam yerine koymamak devlerin sonun getirebilir ve belkide 2 dev takım o grupta kalabilir...
Sözü kısa keseyim benim favorim;Almanya , panzerler güçlü kadrolarıyla ezerler diyorum bizede bir yarı final yeter heralde :)

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 31/05/2008 :  20:52:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bize neden bir yarı final yetsin ki! Sen ülkemizi küçümsüyormusun? Güzel ülkemizin olduğu bir turnuvada Türkiyemden başka favori falan tanımam. Türkiyemize başarılar inşallah yarı finalde kalmayıp şampiyon oluruz. Zor olduğunu biliyorum ama umutsuz olmak zor olmasından çok daha kötü birşey. Ülkemize biraz güvenelim lütfen.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 01/06/2008 :  12:28:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sahasında 4 attığımız yunanistan bu kupayı aldıysa, o kadar da zor bir şey değil.. (:
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 01/06/2008 :  14:49:34  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence de.Türkiye burada şampiyon olacağına sahşen ben inanıyorum.Nihatıyla,Ardasıyla,Volkanıyla,Rüştüsüyle,ve adını sayamadığım bir çok türkle bu kupayı almamız içten bile değil.Unutma FearofTheDArk,Hiçbir şey imkansız değil ;)

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 01/06/2008 :  16:08:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Euro 2008'e katılan Türkiye'de 2002 Dünya kupası'nda 3. olan Türkiye'deki o jenerasyon, o ruh yok. Zaten dikkat ettiyseniz Dünya Kupasında karşımıza Brezilya, Kosta Rika, Çin, Japonya, Senegal ve G.Kore gelmişti, yani hiçbir Avrupa Ülkesi gelmemişti. Şu an grubumuzda doğal olarak 3tane Avrupa Ülkesi bulunuyor. Ben kesinlikle Türkiye şansa bala 3. oldu dememekteyim, bileğimizin gücüyle 3. olmuşuzdur. Ben şunu merak etmekteyim, '' Eğer 2002'de karşımıza bir Avrupa Takımı gelseydi ne yapabilecektik?''

Sonuç olarak zorlu bir Euro 2008 bizi bekliyor. Allah sonumuzu hayırlı eylesin, gazamız mübarek ola!..

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 01/06/2008 :  18:30:44  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben küçümsemedim sadece bu kadar iyi takımlar varken Yarı Final fena olmaz demeye çalıştım...Bu arada Hollanda'da Ryan Babel sakatlamış.

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 45 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000