AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 EURO 2008
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 45

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 01/06/2008 :  21:54:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet ya, üzüldüm kerataya :p Bu arada Çek Cumhuriyeti'nde Rosicky'nin olmaması çok iyi oldu bizim açımızdan, tabi Nedved'in de...

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 01/06/2008 :  21:57:01  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben üzülmedim çünkü bize 3 tane atmıştı galiba şampiyonlar liginde beter olsun yani :)

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 01/06/2008 :  22:03:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
3 değil 2 olması lazımdı. Benayoun 3, Babel 2, 1 gol Gerrard, 2 gol Crouch atmıştı. Bakın herşeyine kadar aklımda, derinden etkilemiş beni o maç :))

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 01/06/2008 :  22:17:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
scrambler tarafından yazılan:

Bence Euro 2008'e katılan Türkiye'de 2002 Dünya kupası'nda 3. olan Türkiye'deki o jenerasyon, o ruh yok. Zaten dikkat ettiyseniz Dünya Kupasında karşımıza Brezilya, Kosta Rika, Çin, Japonya, Senegal ve G.Kore gelmişti, yani hiçbir Avrupa Ülkesi gelmemişti. Şu an grubumuzda doğal olarak 3tane Avrupa Ülkesi bulunuyor. Ben kesinlikle Türkiye şansa bala 3. oldu dememekteyim, bileğimizin gücüyle 3. olmuşuzdur. Ben şunu merak etmekteyim, '' Eğer 2002'de karşımıza bir Avrupa Takımı gelseydi ne yapabilecektik?''

Sonuç olarak zorlu bir Euro 2008 bizi bekliyor. Allah sonumuzu hayırlı eylesin, gazamız mübarek ola!..

Bizim oynadığımız takımlar Avrupa takımlarını eleyen takımlar. Senegal'in gruplarda Fransa'nın üzerine çıkmasıyla Fransa gruplardan çıkamamıştı. Güney Kore de çeyrek finalde İspanya'yı elemişti. Hem sen merak etme Senegal veya Güney Kore değil İspanya, Fransa gelse onları da elerdik o zamanki kadroyla.
Euro 2008'de de bir sürpriz bekliyorum ;)

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 01/06/2008 :  22:22:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Vallaha Portekizi gördükten sonra ancak ikinci olabiliriz diyorum.Futbol bu herşey olabilir şampiyonda olabiliriz 0 da çekebiliriz.Bence ne havaya girin ne de karamsar olun.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 45 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000