Yok böyle birşey süper süper süper tam umutlarımızı kestiğimiz anda baskıyla golleri bulduk apartman mahalle ayağa kalktı.Yerimizde duramıyoruz.Hep beraber coşalım.Hiç bişey olmaz diyordum ama son yılların en güzel geri dönüşlerinden birini yaptık bu maç unutulmaz bu gazla final oynarız beee :)))
İnanamıyorum çıldırıyorum hayır bi de 2-2 iken ben ya penaltıları kazanamassak diye düşündüm tam o anda 3.gol atıldı tutamadım kendimi goool diye bağırdım şarkı söyleyeilirim göbek atabilirim her şey yapabilirim çoşuyorum ya!
Rıdvan yine kopardı Lig TV izleyenler beni anlayacaklardır.İzlemeyenler anlatılmaz yaşanır :)))
Bu arada tırsıyorum yaw.Pat pat sıkıyolar burada resmen cephanelikmiş mahalle haberimiz yokmuş cam yakınında dolaşmayın bence...
Edit:Futbol maçıyla "Allah Bismillah Allahuekber" bunun ne alakası war anlayamıyorum bence abartıyoruz biras.Üstüne birde "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" geldi.Şimdi "İstiklal Marşı" okuyolar.Gören bi ülkeyi işgal ettik sanacak.Anlamsız.
Kendimde değilim... Yok böyle birşey hala inanmıyorum kesinlikle yağmur Türkiye'nin uğuru. 2-0 geriden geldik 3-2 oldu son 10 dakikada inanılmaz gerçekten hala şaşkınım dizlerim titriyor...
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."