AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 EURO 2008
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 45

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 16/06/2008 :  01:52:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
ShiLMyrO tarafından yazılan:

Edit:Futbol maçıyla "Allah Bismillah Allahuekber" bunun ne alakası war anlayamıyorum bence abartıyoruz biras.Üstüne birde "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" geldi.Şimdi "İstiklal Marşı" okuyolar.Gören bi ülkeyi işgal ettik sanacak.Anlamsız.

Maç sonucunda, hele de Türkiye maçı sonrasında insanların bunu yapması normal. Unutmamıldır ki müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Sarhoşta Allah der, ayık olan da Allah der. İstiklal marşının okunmasında gayet iyi bir olay, sonuçta ülke marşını söylüyorlar. Kısacası maç sonrası insan kendini kaybediyor işte. Tekrar tebrikler Türkiye...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 16/06/2008 :  01:57:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
inter_23 tarafından yazılan:

alıntı:
ShiLMyrO tarafından yazılan:

Edit:Futbol maçıyla "Allah Bismillah Allahuekber" bunun ne alakası war anlayamıyorum bence abartıyoruz biras.Üstüne birde "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" geldi.Şimdi "İstiklal Marşı" okuyolar.Gören bi ülkeyi işgal ettik sanacak.Anlamsız.

Maç sonucunda, hele de Türkiye maçı sonrasında insanların bunu yapması normal. Unutmamıldır ki müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Sarhoşta Allah der, ayık olan da Allah der. İstiklal marşının okunmasında gayet iyi bir olay, sonuçta ülke marşını söylüyorlar. Kısacası maç sonrası insan kendini kaybediyor işte. Tekrar tebrikler Türkiye...

"Allah Bismillah Allahuekber" bence de birazcık gereksiz o esnada. Ancak şehitlerimizin tekrar artmaya başladığı bir dönemde böyle bir galibiyeti onlara armağan etmek kadar güzel birşey yok. Ayrıca kazanılan galibiyet sonrası milli marşın söylenmesi de en büyük gururdur bana kalırsa. İlki gerçekten abartı olabilir ama diğerleri gayet normal bence. :)

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 16/06/2008 :  07:03:44  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Volkan'ın yaptığına hiç gerek yoktu atmam 2 dakka kalmış biz öndeyiz ama sakin olmalıyız hayır bi de penaltılara gitsek kalede tuncay var

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 16/06/2008 :  11:06:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekten de çok gereksizdi Volkan'ın yaptığı hareket az daha müthiş bir maçı berbat ediyordu. Çok gereksizdi. Olsun alnımızın akıyla bu maçtan da kurtulduk ve çeyrek finale yükseldik. Milli takımımıza çok teşekkür ediyoruz bizi sevince boğduğu için, bize bu mutluluğu yaşattığı için. Bütün dünya bizi konuşuyor. Türkiye'nin gücünü hepsi bir kere daha gördü.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 16/06/2008 :  11:28:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tarih böyle yazılır! Başka söze gerek yok heralde.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 45 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000