|
| Yazar |
Konu  |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 16/06/2008 : 11:51:53
|
| Volkan kimi itti bilmiyorum ama ittiği adam Volkan'ın dokunmasıyla beraber kendini çok büyük bi darbe almış gbi yere attı. Dikkat eden olmuştur mutlaka. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|
torres17
Üye

Turkey
İleti 1042 |
İletim - 16/06/2008 : 12:07:42
|
| Volkan yine ligleri karıştırdı onun lincoln'e yaptığını da unutmadık yine gereksiz bir hareketle kendini attırdı. Tecrübesizlik işte... |
"yol arkadaşım; gördünmü, duydunmu olup bitenleri, kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri"
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 16/06/2008 : 12:36:02
|
| Volkan da tecrübesizse diğer Türk kaleciler; Orkun, Aykut, Tolga filan yıldızlar liginde oynuyor demektir. :) Tamamen gerzekliğinden öyle bi'şey yaptı. Yine de kırmızı kartlık bi' hareket değildi diye düşünüyorum. Neticede Koller fena düşürdü Volkan'ı.. ve Koller'in yere atladığını söylememe gerek yok herhalde. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 16/06/2008 : 13:01:56
|
| torres17 sanırım Galatasaray'lısın Volkan'ı aşşağılamandan belli oluyor. Ama dünkü maçta maçın neredeyse tamamında Volkan olmasaydı belki çok daha fazla gol yiyebilrdik. Neticede Milli Maç esnasında kendi takımını bir köşede bırakıp oynayan bütün Türk futbolcularına saygı göstermen gerek... |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 16/06/2008 : 14:09:54
|
| torres17 bende bi galatasaraylıyım ama volkan işviçre maçında yaptığı kurtarışlarla türkiye'yi kurtardı diyebiliriz.Sen en iyisi o maçı yeniden izle... |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|