|
| Yazar |
Konu  |
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 01/06/2008 : 22:23:33
|
alıntı: Karakartal312 tarafından yazılan:
alıntı: scrambler tarafından yazılan:
Bence Euro 2008'e katılan Türkiye'de 2002 Dünya kupası'nda 3. olan Türkiye'deki o jenerasyon, o ruh yok. Zaten dikkat ettiyseniz Dünya Kupasında karşımıza Brezilya, Kosta Rika, Çin, Japonya, Senegal ve G.Kore gelmişti, yani hiçbir Avrupa Ülkesi gelmemişti. Şu an grubumuzda doğal olarak 3tane Avrupa Ülkesi bulunuyor. Ben kesinlikle Türkiye şansa bala 3. oldu dememekteyim, bileğimizin gücüyle 3. olmuşuzdur. Ben şunu merak etmekteyim, '' Eğer 2002'de karşımıza bir Avrupa Takımı gelseydi ne yapabilecektik?''
Sonuç olarak zorlu bir Euro 2008 bizi bekliyor. Allah sonumuzu hayırlı eylesin, gazamız mübarek ola!..
Bizim oynadığımız takımlar Avrupa takımlarını eleyen takımlar. Senegal'in gruplarda Fransa'nın üzerine çıkmasıyla Fransa gruplardan çıkamamıştı. Güney Kore de çeyrek finalde İspanya'yı elemişti. Hem sen merak etme Senegal veya Güney Kore değil İspanya, Fransa gelse onları da elerdik o zamanki kadroyla. Euro 2008'de de bir sürpriz bekliyorum ;)
Bu dediğine katılmıyorum. Neymiş, bizim oynadığımız takımlar Avrupa takımlarını elemişmiş. Asıl olan Avrupa Ülkelerini eleyenlerle oynamak değil, Bizzat Avrupa ülkeleriyle oynasardık ne yapardık? Ne yani Fenerbahçe Chelsea'yi yendi, İstanbul Büyükşehir'e yenildi. O zaman İstanbul Büyükşehir Chelsea'yi yencek mi? Senin dediğinden bu sonuç çıkıyor!.. |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 02/06/2008 : 09:27:06
|
| haha ilginç bir yaklaşım :) |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 02/06/2008 : 16:49:32
|
| Futbol bu:D Olur mu olur valla! Hem neyi eksikmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Spor'un Chealse'den:P |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 02/06/2008 : 19:16:06
|
| Tabi yenebilir ama hiç bir maç yapmadan biz Fenerbahçe'yi yendik, onlarda chelsea'yi yendiler, o zaman biz de Chelsea'yi yenebiliriz demek saçma olur!.. |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 02/06/2008 : 19:53:08
|
alıntı: Karakartal312 tarafından yazılan:
Bence Euro 2008'e katılan Türkiye'de 2002 Dünya kupası'nda 3. olan Türkiye'deki o jenerasyon, o ruh yok. Zaten dikkat ettiyseniz Dünya Kupasında karşımıza Brezilya, Kosta Rika, Çin, Japonya, Senegal ve G.Kore gelmişti, yani hiçbir Avrupa Ülkesi gelmemişti. Şu an grubumuzda doğal olarak 3tane Avrupa Ülkesi bulunuyor. Ben kesinlikle Türkiye şansa bala 3. oldu dememekteyim, bileğimizin gücüyle 3. olmuşuzdur. Ben şunu merak etmekteyim, '' Eğer 2002'de karşımıza bir Avrupa Takımı gelseydi ne yapabilecektik?''
Sonuç olarak zorlu bir Euro 2008 bizi bekliyor. Allah sonumuzu hayırlı eylesin, gazamız mübarek ola!..
Bizim oynadığımız takımlar Avrupa takımlarını eleyen takımlar. Senegal'in gruplarda Fransa'nın üzerine çıkmasıyla Fransa gruplardan çıkamamıştı. Güney Kore de çeyrek finalde İspanya'yı elemişti. Hem sen merak etme Senegal veya Güney Kore değil İspanya, Fransa gelse onları da elerdik o zamanki kadroyla. Euro 2008'de de bir sürpriz bekliyorum ;)
Bu dediğine katılmıyorum. Neymiş, bizim oynadığımız takımlar Avrupa takımlarını elemişmiş. Asıl olan Avrupa Ülkelerini eleyenlerle oynamak değil, Bizzat Avrupa ülkeleriyle oynasardık ne yapardık? Ne yani Fenerbahçe Chelsea'yi yendi, İstanbul Büyükşehir'e yenildi. O zaman İstanbul Büyükşehir Chelsea'yi yencek mi? Senin dediğinden bu sonuç çıkıyor!..
Ülkemizde 3 büyükler Chelsea, Barcelona gibi dünya devlerini yendikten sonra ligde yaptıkları maçları önemsemezler. Burada bahsi geçen takımlar İstanbul Büyükşehir Bld.si değil, Senegal, Güney Kore gibi 2002'de son derece güçlü olan takımlar. Sanırım kastettiğin Türkiye, Güney Kore'yi yendi, ama Güney Kore'nin elediği İspanya gelse yenemezdi. Hayır çok da rahat yenerdi. Bazı ülke takımlarından ismi var diye bu kadar korkmayın. Avrupa takımı güçlüdür, diğerleri değildir gibi yaklaşım çok saçma. Güney Kore ve Senegal Avrupa takımlarını eleyebildilerse demekki onlardan iyilerdi. Önemli olan isim değil takım oyunu ve takım ruhudur... |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|