Önceki sayfalarda Rosetti'nin maçta turnuva standartında kart tercihi yapmadığı yönünde fikirlerimi açıklamıştım ve eminim siz de turnuvadaki diğer maçlarla karşılaştırınca haklı yönlerim olduğunu görmüşsünüzdür.
Haklı olmasam da sorun değil, sorun şu: Final maçının hakemi Rosetti oldu!!!
Umarım bunu yanlış okumuşumdur, ya da yanlış hatırlıyorumdur. 2 saat önce alınan karara göre final maçının hakemi Rosetti.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Maalesef doğru okudun fakat buraya kadar hakemleri de yendik geldik finale çıktığımız takdirde hakemin falan bizi pek etkileyeceğini zannetmiyorum. Takımımız kendine güveniyor ve 70 milyonu arkasına alıyor.Biz bu inançla, bu güvenle maça çıkıyoruz ve böyle olunca hakem bize vız gelir.
Kadro iyi keşke Semih'in yanında Mevlüt Erdinç olsaydı bence daha iyi olurdu neyse hadi hayırlısı 3 kişi değiştirmek zorunda kalırsak TolgaZengin orta Sahada oynayacak diyorlar.Doğru mu?
Eğer kadro kesin bu olursa yedeklerimiz Kazım,Ayhan ve kaleci Tolga Zengin oluyor. Yani 3.değişiklik hakkımızı kullanırsak ya da kullanmak zorunda kalırsak Tolga Zengin oyuna girecek.
Önceki sayfalarda Rosetti'nin maçta turnuva standartında kart tercihi yapmadığı yönünde fikirlerimi açıklamıştım ve eminim siz de turnuvadaki diğer maçlarla karşılaştırınca haklı yönlerim olduğunu görmüşsünüzdür.
Haklı olmasam da sorun değil, sorun şu: Final maçının hakemi Rosetti oldu!!!
Umarım bunu yanlış okumuşumdur, ya da yanlış hatırlıyorumdur. 2 saat önce alınan karara göre final maçının hakemi Rosetti.
Offf işte korktuğum şey.. Neyse önce bir almanları gecelim, rosettiye de sıra gelir..