AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 EURO 2008
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 45

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 25/06/2008 :  01:00:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ayhan'ın da sakatlandığını ve Almanya maçında oynayamayacağını duydum. Umarım doğru değildir. Yoksa işimiz daha da zorlaşacak.
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 25/06/2008 :  10:01:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben finale çıkarsak Rosetti ile karşılaşmaktan korktuğum için değil; öyle bir maçı yöneten hakeme ceza verilmesi gerekirken ödül verilmesine dikkat çekmek istiyorum.

Sonuçta final ve 3.maçının(olsaydı) hakemleri turnuvanın son günlerine kadar formda görünen, mümkün olduğunca hata yapmayan hakemlere veriliyor. UEFA'ya sevgiler, Rosetti'yi en başarılı hakem görmüşler.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 25/06/2008 :  10:21:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Uefa resmen taraf tutuyor!
Fatih Terim'in oyuncu getirme isteğini geri çeviren UEFA'nın Euro 96'da Almanya'nın sakat ve cezalı futbolcularının çokluğu yüzünden oyuncu getirmesine izin verilmiş.

Euro 2008 için son oyuncu değiştirme saatini, ilk maçın başlama düdüğü olarak belirleyerek ekstra futbolcu getirme yolunu kapatan UEFA, Euro 96’da aynı durumdaki Almanlar'a yaptığı ayrıcalık kafaları karıştırdı. Euro 2008 statüsüne göre, takımların 23 kişilik oyuncu listelerinde sakatlıklar nedeniyle yapabilecekleri son değişiklik hakkını söz konusu takımın ilk maçının başlama düdüğüne kadar saklı tutabiliyor.
Ama bir takımın şampiyonadaki ilk maçının başlama düdüğü çaldığı andan itibaren 23 kişilik kadroda değişiklik yapmak mümkün olamıyor.
Bu olayın en büyük kanıtı ise Euro 96 finali öncesi yarı final rakibimiz Almanlar yaşadı. Sakat ve cezalı futbolcularının çokluğu yüzünden UEFA'dan izin isteyen Almanlar'a UEFA jet hızında izin çıkmış ve Werder Bremenli Jens Todt’u özel izinle kadrosuna eklemişti.

Kaynak: www.mynet.com

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 25/06/2008 :  12:23:25  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Uefa Almanya'daydı dimi?Yoksa ben mi yanlı biliyorum?

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 25/06/2008 :  14:52:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kaç kişi kaldık:) Yazlıkta olduğum için tv izleyemiyorum ve nete giremiyorum.O yüzden kaç kişi kaldığımızı bilmiyorum sapır sapı dökülüyoruz.Sanırım bu Amerikalı kondisyonerlerden oldu bu şut çekerken sakatlanma.Bu arada statü 96'da farklı olabilir her sene statü değişiyor o yüzden bence fazla kasmaya gerek yok.Sonuçta UEFA'ya da güvenmeyeceksek ne yapalım ki.Kartlara gelince nedense sanırım hakemlerde bize bi antipati var.Rüzgarımıza daha maçın başında kartı çıkarıyolar.İnşallah akşama galip geliriz burası süper oluyor bütün bir ilçe kutlamaya çıkıyor:)

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 45 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000