AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 EURO 2008
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 45

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 25/06/2008 :  23:59:05  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hakem Heralde Almanyalı Hakem Yenilmemiz Normal Ama 2 Golü Biz Hakkımızla Aldık.Bizim İçin Zafer Bence :)

Hakeme Küfür Ediyorum Ve Buraya Yazmıyorum!

Sürüylen Fool Yaptılar Bize Hakem Sadece 2 Tanesini Kabul Etti Ve Bize Yapılan Fool Sayısı Tahminim 30 , Bizim Yaptığımız Fooller Fool Değildi Resmen Biz Birşey Yapmasak Bıraksak Yopu Yinede Fool!

Buna Resmen Takım Tutmak Denir!

Rüştü'ye Galiba 5 Veya 4 Top Geldi 3'ünü Yedi!Ve Yediğimiz Goller Çok Basitti.

Bizim Rüştü'ye Ne Oldu?

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 26/06/2008 :  00:02:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Rüştü yaşlandı artık, aslında tecrübe abidesi olması gerekirken çok basit hatalar yaptı, tecrübesiz bir kalecinin yapacağı hatalardan.

@faress

Fool değil faul.Fool başka anlamda kullanılıyor.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 26/06/2008 :  00:07:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Rüştü ne zaman çıkıp ne zaman çıkılamayacağı konusunda çok tereddüte düşüyor. Ve Hırvatistan maçı olsun Almanya 2. golü olsun gördük bunu.
Rüştü pisletsin Semih temizlesin bu sefer işe yaramadı.
Genede ezdirmedik kendimizi ve şuna sevinelim ki gruru duyulacak bir milli takıma sahibiz.

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 26/06/2008 :  00:30:31  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Rüştü'nün son, Lehmahn'ın ise ya sondan ikinci ya da üçüncü maçını izledik. Almanlar ne zaman ne yapması gerektiğini gerçekten çok iyi biliyor ama yine de o maç yarı final değil final mücadelesi olmalıydı. Ayrıca Semih artık futbolun bug'larını bulduğunu ispatladı..

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 26/06/2008 :  00:33:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Semihi bölüm sonu canavarı olarak nitelendiririm hep

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 45 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000