AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 EURO 2008
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 45

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 26/06/2008 :  00:37:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne yapalım, buraya kadarmış. Her ne kadar oynadığımız futbolla yenilgiyi hak etmemiş olsak da futbolda skora bakılıyor ne yazık ki. Bu kadar eksiğe ve hakeme rağmen Almanya'yı yerle bir ettiniz ya helal olsun hepinize. Sizinle gurur duyuyoruz. Bize de böyle bir futbolla veda etmek yakışırdı. Bize yaşattığın herşey için TEŞEKKÜRLER MİLLİ TAKIM..
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 26/06/2008 :  00:41:45  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Türkiye Kalbimizde Finale çıktı hakemlere resmen sinir oluyorum bütün maçlarda aleyhimize kararlar verdiler protekiz maçında 1 puan,Almanya maçında extra uzatmalar hakemler yüzünden gitti!Biz böylece finale kalamadık
O hakemlere,bütün hakemlere sesleniyorum

MUTLU MUSUNUZ ŞİMDİ!!!

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 26/06/2008 :  00:45:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar reklam gibi olmasın ancak Facebook'da grup kurdum. Hakeme yönelik. Aranızda katılmak isteyen olursa benim profilim Caner Kaleağası. Grubun adı hakem yüzünden birdaha musakka yemicek olanlar... Bekliyorum hepinizi..

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 26/06/2008 :  00:52:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

Arkadaşlar reklam gibi olmasın ancak Facebook'da grup kurdum. Hakeme yönelik. Aranızda katılmak isteyen olursa benim profilim Caner Kaleağası. Grubun adı hakem yüzünden birdaha musakka yemicek olanlar... Bekliyorum hepinizi..

Grubun adını eksik söylemişsin.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 26/06/2008 :  00:54:23  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nolursa olsun sonuç olarak 3 imkansız maçı kazandık ve insanların gönlünde tahtımızı kurduk.Artık ileriki turnuvalarda hep tehlikeli bir takım olarak hatırlanacağız.Zaferler,yenilgiler çabuk unutulur ancak üstüste gelince hayır.Turnuvanın amacı insanlara kendimizi göstermekti.1. olsak tabii süper olurdu ama bu da yeter bize.En azından artık ileride "ilk turu bile çıkamaz" demezler.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 45 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000