Ne yapalım, buraya kadarmış. Her ne kadar oynadığımız futbolla yenilgiyi hak etmemiş olsak da futbolda skora bakılıyor ne yazık ki. Bu kadar eksiğe ve hakeme rağmen Almanya'yı yerle bir ettiniz ya helal olsun hepinize. Sizinle gurur duyuyoruz. Bize de böyle bir futbolla veda etmek yakışırdı. Bize yaşattığın herşey için TEŞEKKÜRLER MİLLİ TAKIM..
Türkiye Kalbimizde Finale çıktı hakemlere resmen sinir oluyorum bütün maçlarda aleyhimize kararlar verdiler protekiz maçında 1 puan,Almanya maçında extra uzatmalar hakemler yüzünden gitti!Biz böylece finale kalamadık O hakemlere,bütün hakemlere sesleniyorum
Arkadaşlar reklam gibi olmasın ancak Facebook'da grup kurdum. Hakeme yönelik. Aranızda katılmak isteyen olursa benim profilim Caner Kaleağası. Grubun adı hakem yüzünden birdaha musakka yemicek olanlar... Bekliyorum hepinizi..
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
Arkadaşlar reklam gibi olmasın ancak Facebook'da grup kurdum. Hakeme yönelik. Aranızda katılmak isteyen olursa benim profilim Caner Kaleağası. Grubun adı hakem yüzünden birdaha musakka yemicek olanlar... Bekliyorum hepinizi..
nolursa olsun sonuç olarak 3 imkansız maçı kazandık ve insanların gönlünde tahtımızı kurduk.Artık ileriki turnuvalarda hep tehlikeli bir takım olarak hatırlanacağız.Zaferler,yenilgiler çabuk unutulur ancak üstüste gelince hayır.Turnuvanın amacı insanlara kendimizi göstermekti.1. olsak tabii süper olurdu ama bu da yeter bize.En azından artık ileride "ilk turu bile çıkamaz" demezler.