|
| Yazar |
Konu  |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 09/06/2008 : 05:28:58
|
alıntı: NİCKYOK tarafından yazılan:
Maç,D-Smart,Dıgıturk ve Uydu'dan rahatça izlenebiliyordu.Maç için yorum yapacak olursak sahanın en kötüsü Tuncay'dı.Her atağımızda kayıp düşmeler,Nihat tam gol pozisyonundayken önüne geçmeler yine düşmeler:),Son atağımızda topa vuramama,aklıma gelmeyen onlarca hata Tuncay gibi Avrupa'da top koşturan bir oyuncumuzun yapmaması gereken hatalardı.Tuncay'ın yerine neden Arda oynamadı anlamış değilim.Maçta adamakıllı bir şutumuz yoktu.Maç,2-0 ama 3 direk ve 1 ofsayt golünü sayarsak;6-0.Bu skor da bizim hazır olmadığımız sinyallerini yeterince veriyor.
Çünkü futbol tek taraflı bir oyun değil. Eğer biz Portekiz karşımızdaki Türkiye olsa Arda köküne kadar oynardı ve savunmaya dönmemesini dert etmezdik. Şimdi bir de şöyle düşün biz Türkiye'yiz onlar Portekiz ve Cristiano Ronaldo'nun karşısında sadece Hakan Balta(ki bence formayı en haketmeyen oyuncu) var.
Kısacası Arda savunma yapmayı ya bilmiyor ya unutuyor, Tuncay arada dönüp hızıyla Ronaldo'yu yıldırdığını ve Ronaldo'nun kanat değiştirdiğini gördük.
Haa aklıma ilk gelen birkaç noktayı daha yazayım ben sahada ne 11 Türk evladı gördüm ne de Galatasaray'ın ''11 Türk evlat''ını. Yere yere bitiremedikleri Kazım ile Aurelio kaldı bir tek benim aklımda. 'Kötü, ama en azından Türk' diyerek savunacaksanız diğerlerini Ronaldo daha çok açıklama yapar:'' Ben Türkiye Milli Takımı'nı da herhangi bir oyuncusunu da tanımıyorum'' diye. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 09/06/2008 : 13:36:59
|
| Bu arada B grubunda ilk maçlar oynandı ve Almanya Polonya'yı 2-0 ,Hırvatistan'da Avusturya'yı 1-0 yendi...Bu akşamdan en güzel maçlardan biri olan Hollanda-İtalya maçı saat 21.45'te... |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 09/06/2008 : 13:38:55
|
alıntı: Tony_P@rker tarafından yazılan:
Bu kadar kötü futbol oynarsan, seni hakem bile tutmaz zaten.. :):):)
Şu konuyada özellikle değinmek istiyorum,bence hakeme saldırmayı bırakalımda takımımızın bu maçı gerçekten hakkedip hakketmediğini düşünelim edit:Hakem gerçektende kötüydü  |
OyunSitesi- Yazar
 |
|
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 10/06/2008 : 16:11:33
|
Süper Portakal! 3-0 30 yıl sonra kazandı Avrupa Şampiyonası’nın futbolun iki devini karşı karşıya getiren maçında Hollanda, İtalya’yı 3-0 yendi. Portakallar, baştan sona üstün bir oyun ortaya koydukları mücadelede son Dünya Şampiyonu’nu devirdi ve Gök Mavililer önünde 30 yıl aradan sonra galibiyete ulaştı. Maça hızlı başlayan Turuncular, 26. dakikada Nistelrooy’un golüyle öne geçti. Hakem Frojdfeldt ofsayt tartışmalarının yaşandığı pozisyonda golü verdi. 31’de Pirlo’nun kornerinde Hollanda kontra çıktı. Bronckhorst’un pasında Sneijder ağları sarstı: 2-0.
İtalya açıldı ama... Karşılaşmanın ikinci yarısında İtalya biraz hareketlendi. Özellikle Del Piero’nun oyuna girmesiyle rakip kaleye yüklenen Gök Mavililer önemli pozisyonlar yakaladı. Luca Toni, Fabio Grosso ve Andrea Pirlo karşısında kaleci Van der Sar devleşti. 79’da yine bir kontratak pozisyonunda Portakallar hızlı çıktı. Sağdan yapılan ortada gecenin yıldızlarından Van Bronckhorst kafayla, Buffon’u mağlup etti. Hollanda turnuvaya bu galibiyetle süper bir başlangıç yaparken, maça 30 yaşının üzerinde 9 isimle başlayan İtalya yıkıldı. Kaynak: www.mynet.com
Hollanda dün müthiş bir performans sergiledi.Oyunda topa sahip olmaları oyunun hakimiyetinin kendilerinde olmasını sağladı. Ömer Üründül'ün de dediği gibi makina gibi pas yaptılar. Son Dünya şampiyonu İtalya'yı çok rahat geçerek hem iyi bir başlangıç hem de favori olduklarını kanıtlamış oldular. Bu ve bunun gibi başarıyı Türkiyemizden İsviçre maçında bekliyoruz. |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 10/06/2008 : 16:22:37
|
| Harika bir takım yaratmış Marco Van Basten...Hem bireysel oyun oynayabilen hemde tam bir takım içi birliğin olduğu bir takım şampiyon portakallar!! |
OyunSitesi- Yazar
 |
|
Konu  |
|
|
|
|