AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 EURO 2008
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 45

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 11/06/2008 :  00:02:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Isvec de Yunanlilari dagitti , biz de yarin Isvicrelileri dagitirsak keyfimize doyum olmaz :)

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye



Turkey
İleti 292

İletim - 11/06/2008 :  09:55:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İsveç Yunanistan'ı 67. dakikada Ibrahimovic ve 72. dakikada Hansson'un golleriyle 2-0 yenmeyi başardı. Yunanistan'ın katı savunmasını aştılar. Aynı zamanda da Euro 2008'e iyi bir başlangıç yapmış oldular. Yunanistan'a karşı ilk ve tek galibiyetini 1920 yılında alan İsveç, 88 yıllık şanssızlığını EURO 2008'de kırdı. Yunanistan ile bu karşılaşma ile birlikte 7. kez karşı karşıya gelen İsveç, ikinci kez mutlu sona ulaştı. Tarihinde İsveç karşısında iki galibiyeti bulunan Yunanistan ise maç sonrasında 88 yıl sonra rakibine boyun eğmenin üzüntüsünü yaşadı. İnşallah bu akşamda Türkiyemizin sevincini yaşayacağız.

KARTAL GOL GOL GOL!


Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye



Turkey
İleti 1468

İletim - 11/06/2008 :  10:49:56  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben tahminlerimi yazayım belki işinize yarar. :D

Çek Cumhuriyeti - Portekiz 2
İsviçre - Türkiye 2
İtalya - Romanya 1
Hollanda - Fransa 1
İsveç - İspanya 2

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye



Turkey
İleti 1666

İletim - 11/06/2008 :  11:20:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Belki herşey için çok erken ama Hollanda benim en baştan beri favorimdi inşallah finalde görebiliriz Hollanda'yı.Bilmyorum Çeyrek ve ya Yarı Finalde Almanya ile eşleşme ihtimali var mı diye ama Almanya-Hollanda finali izlemek isterim doğrusu.

Bunun dışında Milli Takım ile şunları söyliyeyim;

Turnuvaya katıldığımız ilk günden beri birşey yapabileceğimizi düşünmüyordum bu fikrim ilk maçla çok sağlamlaştı.Portekize yenilebilirsin ama bari bi varlık göster İsviçre Maçınada sakatlarımız var inşallah yeneriz ama ummuyorum.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye



Turkey
İleti 292

İletim - 11/06/2008 :  17:13:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İşte İsviçre karşısına çıkacak ilk 11'imiz:

Volkan Demirel, Hamit Altıntop, Servet Çetin, Emre Aşık, Hakan Balta, Aurelio, Tümer Metin, Arda Turan, Gökdeniz Karadeniz, Tuncay Şanlı, Nihat Kahveci.

Ben bu 11 i ilk maçtakinden daha iyi buluyorum. Portekiz maçındaki bir sürü oyunu açacak orta saha varken Sabri'yi alması delirtmişti.

KARTAL GOL GOL GOL!


Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 45 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000