AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Gta'yı Türkler yapsaydı ne olurdu?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 05/06/2008 :  21:43:24  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Ermac506 tarafından yazılan:

G T A : Gangasterler Taa Anadoluda XD

:D çok güzel isim.

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 06/06/2008 :  19:21:32  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Karakter Adı: Mehmet Yılmaz
Karakterimiz MY köyünden İstanbul'a gelmiştir ve otogar'dadır. Saat 23:45'dir. Oyun başlar. Haritada bir ikon vardır. (İstanbuldaki amcaoğlu Ali'nin evi) oraya gideriz ve animasyon başlar: Ali kapıyı çalar çalar bir süre sonra Ali altında şort üstünde atlet kapıyı açar. Kuzeni Mehmet'e sımsıkı sarılır ve içeri girerler. Ali MY'ye çekyatı açar. MY yatar sabah Ali kalkmış kahvaltı hazırlamaktadır ve çayın bittiğini farkeder. Bağırarak "Meye! Kalk lan sabah oldu! Git çay al çay kalmamış!" MY kalkar. Dışarı çıkar.
İlk görev: MY bakkala gider. Bakkal çay kalmadığını söyler. İki alt sokaktaki markete gitmeye karar verir. Üstte yumurtanın pişmesine kalan süre vardır. Yumurta pişmeden yetişmelidir. Koşarak marketten çayı alıp eve döner. Kuzenine çayı verir dışarı çıkar.
Ödül: Saygı

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 06/06/2008 :  19:40:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sonraki bölümdede MY kahveye gider.Kahvede tavladaki zarların kayıp olduğunu anlar.Tavla oynayacağı partnerinin sıkılma süresi yukardadır.O sıkılmadan MY tavlanın zarlarını bulmak zorundadır.Yerlerde tavla zarı arar durur.
Ödül;Saygı+Tavla Zararı(Kahveci, ona bu gayretli arayışından dolayı zarları hediye verir.)

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 06/06/2008 :  21:41:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Görev: Lahmacun 4ever
MY artık bi' profesyonel olmuştur ve İstanbul'da lahmacun eğitim merkezi ikonu açılmıştır. MY oraya gider ve en kısa sürede lahmacun yapmak zorubdadır, yoksa emmi oğlu Ali tarafından azar işitecektir.
Ödül: Ali'den saygı ve lahmacun pişirme yeteneği
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 06/06/2008 :  22:06:47  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
You have provoked a gang war between Eğrikestane street boys and Zincirliköşk street boys.*

*1. dalgadan kurtuldun

:D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000