Artık MY dükkanı satın almıştır.Bakarki hiç müşteri gelmiyor.Birde ne görsün?Herkes Taşfırın'ın önünde kuyruk olmuş kutu kutu lahmacun pide döner almaya çalışıyor.MY çok sinirlenir.Görev başlar.Önce orduya gitmesi gerekir.MY orduya doğru yol alır.Gizlice Hunter'i çalıp Taşfırının üstüne gelmiş.Hunterin motorlarını kapatıp çalılıklara atlamış.Hunter ise Taşfırının üstüne düşüp patlamış. Durum:MY'yi çalılıklarda Kene yakalamış.Allah'tan zehirli değilmiş MY hastanede.Taşfırındakilerden Sağ kurtulan yok. Ödül.:5000 Ytl.
E bir SilkRoad Online'a yeniden başlıyayım dedim...
Görev: Veresiye İsteme, Dost Kalalım Ölesiye(Zar olayından sonra artık Kahvecide görev verir) MY kahveye gider. Animasyon başlar: MY: "Selamun Aleyküm" Kahveci: "Aleyküm selam delikanlı, bişey içer misin? Çay yada oralet?" MY: "Sağol abi gerek yok." Kahveci: "Birkaç kişi veresiye ödemiyor. Bir icabına bakıverirsen..." MY: "Tamam anladım kimler?" Kahveci: "Şurada okey oynayan adam, ondan sonra karşıdaki apartmanda 3.kat 12. dairedeki adam, birde artık buraya gelmiyen şu resimdeki adam genelde köşedeki nargilecide olur." MY: "Hallederim." Animasyon biter. Görev başlar. İlk okey oynayan adamın yanına gideriz. Ödeyeceğini ama okey de yenmemiz gerektiğini söyler ve masadan bi kişiyi kaldırıp onun yerine oturmamızı söyler. Onu yenince karşı apartmana gideriz. 3. Kata çıkıp kapıyı çalarız. Adam açar ve MY konuşmaya başlar: "Abi ne zamandor borcun varmış kahveye ayıp değil mi? O adam da işini yapıyor..." Adam: "Özür dilerim birader aybaşı gelince öderim." Burası da bitti. Sırada nargileci, MY nargileciye girer bahçeye çıkar adamımızın yanına oturur. Kahvecinin selamını söyler ve olay başlar. Bahçedeki 3 adam ayağa kalkar. İçeriden 4 kişi bahçeye çıkar ve MY 8 kişiye karşı dövümek zorunda kalıcağını anlayınca tuvalete gitmek için izin ister ve amcaoğlu Ali'yi arayıp mevzu var der. Ali adam toplayıp gelene kadar MY onları idare etmelidir. Herkesin sorusuna hızlıca cevap verip konuşarak onları oyalar. Ali ve adamlar gelince kavgaya gerek kalmaz çünkü MY onlarla kanka olmuştur. Parayı alır kahveye gider. Kahveciye ikisinin parasını verip diğerinin de aybaşında ödeyeceğini söyler. Ödül: 10YTL + Nargileci görevleri :)
Süper :D Görev:Laz bakkal MY sıkıntıdan internet cafede GTA4 oynamaya başlar.Emmioğlu Ali gelip yiyosa gel MK(Mortal Kombat) Turnuvası yapalım.Scorpion MY ALİ SUB_ZERO :D Ali yenildiği için sinirlenir ve silahını çekip ps2'yi vurur.O sırada MY ps2'yi vurduğu için ALİ'den intikam ister.Heryerde ALi'yi arar.Son olarak LAz Bakkala gelir.Laz bakkaldaki adam: - Ula şerefsiz!ALİ'Yi nasıl vurmaya cüret ediysın da?Bu laftan sora MY sinirlenir ve İntro biter görev başlar. LAz bakkal'ın sahibi KU(kemal umar :D) arabaya atlar kaçar.MY uğraşmak istemez BIGBANG yazıp laz bakkalın işini bitirir... Ödül:10000 ytl + Ali'nin saklandığı yerin haritası.
E bir SilkRoad Online'a yeniden başlıyayım dedim...
Görev: Hepimiz Kardeşiz MY Ali'nin saklandığı yere(köye gider) amcasının kapısını çalar çalar açan olmaz. Paspasın altından anahtarı alıp kapıyı açar. İçeride Ali oturuş kısır yemektedir. MY'yi görünce ayağa kalkıp bağırır "Meye yapma biz kardeşiz, bu cafecinin oyunu ondan intikam alalım atla traktöre İsatanbul'a geri dönelim." İntro biter. MY ve Ali traktrdedir. İstanbula aracı sürüyoruz. Pc kahfeyi basıp herkesi öldürüyoruz gelen polislere ateş ediyoruz. 6 yıldız oluyor MİT geliyor. Kaportacıya gidiyoruz. Çıkışta Ali giysi alalı sana diyor ve Sümerbanka gidiyoruz. Ödül: Şeref+Saygı+Namus
Görev: Ali'nin sonumu geldi? MY Sümerbank'a girer bakarki Ali yok ortada.Yukarıya çıkar ali Bankanın müdüresiyle ilişki başlatmış (^._^.) MY Aliyi planı bozduğu için umursamaz.Bankanın paralarını toplamış kamyona el bombasını sallar ve kaçar.İntro başlar.Banka havaya uçmuş sağ kalan olmamış.MY bişey unuttuğunu farkeder.Eyvah!, Der içinden.; -Aliyi unuttum olamaz kahretsin!!Üzüntüyle eve gelir.2 dk sonra kapı çalar ve yerde sürünerek kanlar içinde eve ALİ gelir.İntro tekrar biter.MY bakalım ALİYİ süre dolmadan hastaneye yetiştirebilecekmi? Görev sonu Ödül:Belediye başkanlığı + Sevgili(Hastane'de bir hemşire)
E bir SilkRoad Online'a yeniden başlıyayım dedim...