AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Gta'yı Türkler yapsaydı ne olurdu?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 08/06/2008 :  17:51:19  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Görev: Manita
Hastaneye gidince İntro başlar. Bikaç adam Hemşireye asılmaktadır. MY "Noluyo lan burda!" diyerek bağırır. 4'ü de birden MY yi dövmeye başlarlar. Hastaneye silahsız giren MY manita önünde dayak yememek için, "Dışarı gelin olum burayı kirletmiyim şimdi" der. Dışarıda MY'nin ağzı burnu kırılırken "Teker teker gelin lan!" diye bağırırken karşıdan Ali, Laz Bakkal Murat ve Kahveci Hüseyin geliyordur. 4'e 4 olunca intro biter ve kavga başlar. 3 kişi dayak yiyince biri kaçmaya başlar eğer mahallesine dönerse mevzu büyür hemen yakalayıp yok et! MY bisiklete atlar, koşan adam bi araç çalıp gitmeye başlar fakat fazla gidemez trafiğe takılır ve bisikletli MY onu yakalar, döver ve görev biter.
Ödül: Manitadan sonsuz saygı + Dövüş kabiliyetini geliştirebilmek için Güreş Klübü üyeliği

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

FarCry
Üye

Turkey
İleti 90

İletim - 09/06/2008 :  16:54:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar zaten bir yaması var GTA yı Türkiye çeviriyor.Verirdim ama reklam yasak.Ama tam Türkiyeye değil mesela bölgeyi.Dükkanları evleri arabaları vb. mesela ben bir Aygaz arabası görmüştüm.Neyse kim bilir daha neler neler vardır...
Sayfanın En Üstüne Git

bjjk
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 12/06/2008 :  17:10:34  Bilgileri Göster  bjjk'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
mağzalar türk mağzaları olurdu
adamlar türkçe konuşurdu
polisler,ambulans şöförleri vs. türk olurdu
pizzacı pizza pizza,tavukçu şenpiliç,hamburgerci mc onalds yada burger king olurdu
ataçlar türk lurdu,
uçaklar thy,onur air vs. olurdu,
binalar türk olurdu,
adamların ismi değişik olurdu,
los santos-ankara
san fierro-istanbul
las ventruar-izmir olurdu

b
j
j kkk
1903
Sayfanın En Üstüne Git