ya oyun hatası olabilir bende de bikiresinde denis robinson evine bıraktım ama bana öpücük atmadı hatta eve bile girmedi gitti uzisiyle herkesi öldürdü sonra başkasının arabasına girdi kaçtı bende orda kaldım. sonra oyumu kapadım bidakine de dennis beni takip etmiyodu sinirlenip denise sıktımodsa kaçmaya başladı en az uziyle 15 kere sıktım ölmedi moltop attımyanarak kaçmaya dewam etti sonra söndü en sonunda dayanamayıp roket atım5 tane öyle öldü ben onu ölü sanıyodum hiç gitmedim evine sonra beni arayıp çağırdı bende oonu bara götürdüm.Bide bi soru sorucam kızlar sadece bara gidince mutlu oluo
Oyunda uçak bileti alma var. Havaalanına gidiyorsun ama piste girmeden yani Los Santos'ta dikdörtgen gibi birşey mesela oraya gidiyorsun orada zaten sanki içine girilebilirmiş gibi işaret olan bir kapı var o kapıya doğru gittiğinde nereye gitmek istediğine dair birşeyler çıkıyor seçince de uçuşa başlıyorsun. Uçağı sen kullanmıyorsun normal yolcu gibi gidiyorsun.
Kız arkadaşının kaçırılma olayına gelince benimde başıma böyle birşey gelmedi ancak tahmin ettiğim kadarıyla bazen kız arabadan indiği zaman yada yüksek bi yerden yere atladığı zaman tekrar zıplıyor tam o zıplama anında gelen bir arabanın üzerine denk gelmiş olabilir tabiki bu büyük bi tesadüf eseridir. :)
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."