AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 kız arkadaşım kaçırıldı!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 31/07/2008 :  19:20:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet ama benim tek bildiğim GTA 4'te taksiye öyle binildiği. Otobüslere falan biniliyor mu orasını bilmiyorum. Taksi var ama adım gibi eminim. :)

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

toxıc
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 12/08/2008 :  15:49:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ucak bıletını bır sehre gorev yapıncayakadar gırıs ıznın olursa havalımanın gırs bolumlerının onune bakarsanız bırısınde sarı gırıs yerı var hıcbır sehre gıtme ıznınız yoksa sarı seyın ustune gıdınce ekran gelır ama hıcbırsey yapamassınız buarada bıle 500$

no imza no problem
Sayfanın En Üstüne Git

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 30/09/2008 :  22:19:41  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bak ben sırasıyla söyliim

1)Ya arkadaş anlatığı gibi para veriyosun
2)Onu ben koycam forumda ara bulursun
3)Onu da bulursun

Ya hiçç yardımım bulunmadı farkındayım ama bak gör koycam resimleri

ELİNDEKİ BİR AVUÇ DOLUSU SU İLE SÖNMEZ BU YANGINLAR!! SaGoPa KaJmEr
Sayfanın En Üstüne Git

arda_gitarist
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 08/03/2009 :  15:12:20  Bilgileri Göster  arda_gitarist için bir AOL İletisi Gönder  arda_gitarist için bir ICQ İletisi Gönder  arda_gitarist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  arda_gitarist için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bencede kız arkdaşın arabadan inerken başka bi arabanın üstüne çıkabilior o an o arabaya çarpıp yada ateş ettiysen araba panik yapıp herkezi ezerek kaçıp gider kız arkdaşında kim vurduya gitmiş :D

arda süren
Sayfanın En Üstüne Git

Godjonshe
Üye

Turkey
İleti 145

İletim - 08/03/2009 :  19:52:41  Bilgileri Göster  Godjonshe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bazen CJ'e de oluyor öyle.

MSN Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000