Faydalı mı değil mi bilemiyorum ama gerçekten bu reklamlar çok abartılmaya başlandı. Tamam imkansız bir maç sonucu çeyrek finale çıkmış olabiliriz ama bizim takımımızında Brezilye milli takımıyla eş değer güçte olmadığı kesin. Sanki öyleymiş gibi göstermeleri bana biraz yanlış geliyor. Bilmem benimle aynı düşüncede olan var mı?
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
Bence görsel olarak iyi şeyler çıkmış.Bazıları da mizahi reklamlar.Ama bence bir sakıncası yok yani sonuçta reklamda milli takım oyuncuları oynuyor diye o markanın ürünlerini alacak değilim.Ayrıca bazı reklamlar taraftarı iyi coşturuyor.
yav o reklamların yorumlarına baksanıza hiç olumsuz mesaj görmedim bu sitedekilerde beğenir diye düündüm ama epsi beğenmiyomu olabilir herkes düşüncesini söyledi bi ben söylemedim yav ben ali abiye (FearOfTheDark'a) katılıyorum.Hatta Türko reklamında biri hadi deyip duruyor buda muhakkak oyuncuları gaza getiriyordur...
Hayır ben reklamları izliyorum.Ama amaçları insanların milliyetçilik duyguları üzerinden tanıtım-kar yapmak.Onun dışında Türko reklamını salakça ve itici buluyorum ayrıca çalıntı bir reklam.Onun dışında futbolcuların anneleri gereksiz olmuş ama o da komik biraz.Birtek ülker reklamıyla turkcell reklamı hoşuma gidiyor.