|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 24/06/2008 : 02:09:11
|
itiraf.com gibi çocuk. |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 24/06/2008 : 02:25:01
|
Altuğ Abi hatırlattığın iyi oldu girmiyordum o siteye uzun zamandır. :P :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 24/06/2008 : 02:56:19
|
Forumun geçmişini bilenler hatırlar, eskiden korsan oyunun yasak olması bir yana, crack ve seri numarası konusunda biz bile yardım ediyorduk. Ancak daha sonra site olarak buna yasak getirme kararı aldık ve sanırım Türkiye'deki oyun siteleri arasında bir ilki gerçekleştirdik. Bu yasağa uyma da sürü psikolojisinden çok yaptırımlarımızdan kaynaklanıyor. Tabii üyelerimizce de benimsenmiş olması önemli bir etken.
İleti arttırma konusunda yapabileceğimiz şeyleri yapıyoruz diye düşünüyorum. Önemsiz mesajların yoğun olduğu yerlerde mesaj sayısının artmasını engelleyip diğer yerlerde gereksiz mesaj yazma alışkanlığı kazanmış kişileri uyarıp gerekirse üyeliklerini kilitliyoruz. Bu yaptırımlarımız dışında, düzen, ancak üyelerin otokontrolü ile sağlanabilir. İleti sayısını kaldırmak da kesin bir çözüm olabilir; ama uygun olduğunu düşünmüyorum. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 24/06/2008 : 03:22:02
|
Ileti sayisi hakkinda konusmak gerekirse , bir kullanicinin foruma ne kadar katildigini gösterir , bu demek degilki digerleri katilmiyor , sadece okuyup göz gezdirenler de olabilir ; ama bunu bizler bilemeyiz bir nevi gösterge bu , dersenki bos yere sacma sapan mesajlar atip iletisini arttirdiysa ? Öyle bir seye zaten biz izin vermiyoruz , gördügümüz anda uyariyoruz ve genelde üyeler uyarimizi dikkate alirlar , bir daha tekrarlamazlar , ileri giden olursa zaten üyeligi kilitlenir . |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 24/06/2008 : 08:39:17
|
İleti Sayısını Arttırmak İsterler Bazı Üyeler.Üye profillerinde Yazar Ne Kadar Mesaj Gönderdiğini Ve Bu Herkeze Açıktır.Bunun Açık Olması Kötü Birşey Bana Göre Çünkü Birisinin 99 İletisi Var Ve Aklına Birşey Geliyor Şunu 100 Yapıyımda Öğle Çıkıyım Gibi.İletilerini Atarkende Saçma Veya Boş Boş Şeyler Yazar Bazı Üyeler , İşte Buna Bizde Karşıyız.Bunun İçin Bence Üye Profillerimizden Ve Her Nerde Yazıyorsa İleti Sayılarımız Bence Bunlar Kaldırılmalı Ve Bu İleti Sayıları Tek Yöneticilere Ve Seçkin Üyelere Açık Olmalıdır.
|
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|