|
Yazar |
Konu  |
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 12/06/2003 : 22:21:24
|
bir gün erken yapmışsınız bu işi ben de sabahı bekliyordum ne yapacaklar diye |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 12/06/2003 : 05:27:32
|
gece 12 oldumu gün döner , Kaan eline sağlık gerçekten güzel olmuş, şimdi bu harbi site dimi senin pc diil  |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 12/06/2003 : 22:37:07
|
Site şimdi Test Yayını'ndan çıktı mı |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
delikanli14
Üye

Turkey
İleti 184 |
İletim - 12/06/2003 : 22:38:55
|
valla site çok güzel olmuş  |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 12/06/2003 : 22:40:28
|
herhalde test yayınından çıktı |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 12/06/2003 : 22:45:17
|
ya arkadaşlar chatleşir gibi oldu bir de niye yazıları ingilizce yazdınız türkçe olsa daha iyi olurdu |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|