AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Sürü psikolojisini kullanma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 24/06/2008 :  21:41:59  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

alıntı:
faress tarafından yazılan:

Bu İleti Sayıları Tek Yöneticilere Ve Seçkin Üyelere Açık Olmalıdır.

Fark ?

Bence tamamen kaldırılması gayet güzel olur. bkz: eski level forumları

Buda Olabilir. :)

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 24/06/2008 :  22:14:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Peki birde şu yandan bakalım;
Bu ileti sayılarını görmemizin bize yararı ne? Bunu bulalım ki, ileti sayıları kalkınca zararımız nedir onu öğrenelim.

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 24/06/2008 :  22:15:37  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İleti sayısı kalkmayacaktır. Çünkü forum açısından üç beş sene evvelkine benzeyen bir tehdit oluşturmamakta.. Herkesin beş yıldızı olduğundan beri bu tip ego tatmini vakalarına rastlanmıyor. İleti sayısı orada yalnızca hoş şirin bir gösterge.

Lenin;
İleti sayısını görmemizin bize ne yararı var.. Hmm.. Aslında pek olduğu söylenemez. Sadece yeni kayıt olan üyeler için kimin daha eski olduğu ve kimin forumda daha çok zaman geçirdiği hakkında fikir verebilir. Vermeyedebilir.

İleti sayısının orada bulunmasının yararı olmadığı gibi kimseye bir zararı da yoktur herhalde. Ben seviyorum aslında. Sayıya baktıkça foruma ilk geldiğim zaman, o zamanlar ileti sayısını arttırmak için ne tür şaklabanlıklara girdiğim filan aklıma geliyor. Tebessüm sebebi benim için bilgisayar başında geçirdiğim sıkıcı saatlerde.. :P Kaldırmayalım, lütfen!! :D

Ayrıca bkkazaz'ın bir de bu ayrıntıyla uğraşmak istemeyeceğini düşünüyorum. Hele hileler bölümü kategorilerine ayrılsın da.. :D

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 24/06/2008 :  22:35:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Lenin tarafından yazılan:

Peki birde şu yandan bakalım;
Bu ileti sayılarını görmemizin bize yararı ne? Bunu bulalım ki, ileti sayıları kalkınca zararımız nedir onu öğrenelim.

Yarari olmasi gerekmiyorki .. Zarari nedir ? Zarari dokunmayan bir seyi neden durduk yere kaldiralim . Su anlik her sey kontrol altinda .

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 26/06/2008 :  02:41:59  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekten çok önemli bir konu.Özellikle bilmemne linkini görmek için teşekkür et,teraziye,tıkla,mesaj at,amuda kalk diyen sistemlerin forumlara hiçbir getirisini görmediğim gibi kaliteyide düşürüyorlar bence yani 1.000.000 tane üyeden 100 tanesi aktifse bu forum başarılı mıdır sorarım size yada download linki için mesaj yazma zorunluluğu olan forumlarda;

-İşime yaramadı ama sağol genede
-Ne işe yaradığını bilmiyorum ama emeğine sağlık

gibi toplumsal travma seviyesindeki cevapları gördükçe bu işin saçmalığı ortaya çıkıyor.Ben her zaman forumların ve sitenin her bölümünün herkese açık olmasını savundum.Bu şekilde istediğini aldıktan sonra bile burda kalmak isteyen iki insan bi kere üye olup basıp giden yüz kişiden değerlidir bence.

Görüyorum ki gene bir Yıldız Savaşları serüvenine doğru ilerliyoruz.Sanırım bu 4. olacak.Ama bu sefer Lenin hocam savaşta yeni bir cephe açarak mesaj sayılarınıda olaya dahil etmiş:)

Bu gereksiz mesaj konusu biraz çetrefilli.Uzun süredir bu forumdayım eskiler geyik ötesi URENLI DAY. TUKETIM MALL. nickimi hatırlar.Yani uzun zamandır tanıdığım biri belki bir imla hatası,komik bişi yaptı bende uzun zamandan gelen samimiyetimle ona alakasız bir şekilde takıldım örn koun:GeForce driver yardımı,benim cevabım:x şahıs hede hödö hohoho,x şahıs:)) falan yaptı bu bence abartılmadıkça foruma bir sıcaklık ve kalite katar ayrıcada yeni üyelerin ısınmasına yardımcı olur.

not:kaçıyorum cnbc-e'de funny games başladı reklam olsun dönücem...

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000