AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Sürü psikolojisini kullanma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 26/06/2008 :  14:43:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
batuhanus tarafından yazılan:

Bu sürü psikolojisinin bir diğer yararı da Türkçe yi doğru kullanmak.Mesela iso ve faress Türkçe yi burada öğrendi:D

Hocam Fatih Hoca'nın gidişi üzerine beni koparan ilk kişisin tebrikler. :)

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 26/06/2008 :  15:05:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:

Bu sürü psikolojisinin bir diğer yararı da Türkçe yi doğru kullanmak.Mesela iso ve faress Türkçe yi burada öğrendi:D

haha , bak bu dogru iste :) .

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 26/06/2008 :  15:09:21  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
vayyyarkamdan konuşmaaa heeee
ben bi kerrre 2 dönemde türkçeden 5 aldım
bu arada ben öğrendim faresse ne oluyor(bir mail atmış kop kop kooperatifi
iso_demiro'nun bir yeri değişmiştir.Bilene var ya helal olsun(Bir tek faressle ben biliyoruz değişen yeri...

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 26/06/2008 :  15:09:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

alıntı:

Mesela bu iki arkadaşımız bize örnek verdiler şuan. Yani amaçları buydu. Konular çok çabuk dağılıyor. Farklı yerlere çekiliyor. Hatta ve hatta bu konu normal ve sıradan bir konu olsaydı, bir başkası çıkar ve fatih hocanın gitmesine bende üzüldüm derdi. Sonra Fatih Hoca'yı konuşurduk. Sonra uzar giderdi. Örnek verdiğim arkadaşlar alınmasınlar. Aynı şeyi bende yapabiliyorum bir çok kez.

Yada ne bileyim, bütün bu gereksiz entryler olmazsa forum sitelerinde var olan o üyelerin kattığı ruh kaybolur mu?

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 26/06/2008 :  15:20:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Lenin tarafından yazılan:

alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

alıntı:

Mesela bu iki arkadaşımız bize örnek verdiler şuan. Yani amaçları buydu. Konular çok çabuk dağılıyor. Farklı yerlere çekiliyor. Hatta ve hatta bu konu normal ve sıradan bir konu olsaydı, bir başkası çıkar ve fatih hocanın gitmesine bende üzüldüm derdi. Sonra Fatih Hoca'yı konuşurduk. Sonra uzar giderdi. Örnek verdiğim arkadaşlar alınmasınlar. Aynı şeyi bende yapabiliyorum bir çok kez.

Yada ne bileyim, bütün bu gereksiz entryler olmazsa forum sitelerinde var olan o üyelerin kattığı ruh kaybolur mu?

Daha büyük forumlarda senin dedigin olay icin aninda müdahele ediyorlar , ben de görüyorum , ancak cok cok büyük bir dagilma olmazsa , o kadarina da göz yumuyoruz , sonucta dedigim gibi biz birbirimizi az cok taniyoruz , kimin ne amacli bir seyi yazdigini biliyoruz , kimse kötü niyetli bir ileti atmaz genelde forumda , bunun da büyük bir sorun teskil edicegini düsünmüyorum .

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000