AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Tavsiye Edeceğiniz Filmler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 18

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 24/06/2008 :  02:23:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bu konuda da tavsiye edeceğiniz filmleri tartışalım, konuşalım. Malum yaz geldi geceleri film izlemek istiyor insan. :) Bu konu talep gördükten sonra sabitlenirse çok sevinirim. :)

İlk film benden. :)

CANAVAR: New York şehrine saldıran bir canavarın yaşattıkları anlatılıyor. Klasik felaket senaryosu. Sürükleyici bir konusu var filmin içindeki belirgin unsurlardan birisi de aşk. İki kişinin ayrıldıktan sonra yaşadıklarının üzerine canavar şehre geliyor bir daha konuşma fırsatı bulamadıkları için en son beraber olmak için herşeyi yapıyorlar. Neyse ben filmi anlatmayım bir tadı kalmaz. Gerçekten filmin konusunu özellikle aşkın vurgulandığı yeri acaip beğendim. Tek kötü yanı filmin baştan sona el kamerasıyla çekilmiş olması. İnsanın birazcık başını döndürüyor. :)

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 24/06/2008 :  11:24:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Elveda Lenin(Good bye Lenin) ; Doğu Almanyada geçen öyküde sıkı bir sosyalist anne Berlin duvarı yıkılmadan komaya girer ve 4-5 sene uyanmaz. Uyandığında ise oğlu ona üzülmemesi için Doğu Almanyada hala sosyalist düzen var olduğuna inandırmaya çalışır. Rus devlet televizyonu haberleri gibi haber videosu çeker,Coca-cola reklamı gören annesine ruslar satın oldu o firmayı gibi yalanlar söyler... Çok hoş bir film öneririm. Hatta bugün 21.15'te 24 adlı kanalda varmış.

Esaretin Bedeli(The Shawshank Redemption) ; Harika bir filmdir. Tek kelimeyle kusursuz. Seyredin hak vereceksiniz...

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 24/06/2008 :  11:48:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Esaretin Bedeli'ne bir oy da benden.

'V for Vendetta' yı izlemeni öneririm. Tabi Türkçe'ye 'Kandavası İçin K'
diye çevrilmiş bir halini görürsen hemen kaç. Orijinal dilinde izle filmi. V'nin sesine yoğunlaş.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 24/06/2008 :  12:00:39  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Volkan;Bir şehirde volkan patlıyor ve 2 aşık birbirinden ayrılıyor(kadın ölüyor)Daha sonra adamı İtalya'nın bir köyünde türlü türlü maceralar bekliyor.Ben anlatmayayım siz izleyin Cine5'de izlemiştim fantastik ve az da olsa duygusal bir film(az mı çok mu bilemeyeceğim)

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 24/06/2008 :  14:54:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
wolverine tarafından yazılan:

Elveda Lenin(Good bye Lenin) ; Doğu Almanyada geçen öyküde sıkı bir sosyalist anne Berlin duvarı yıkılmadan komaya girer ve 4-5 sene uyanmaz. Uyandığında ise oğlu ona üzülmemesi için Doğu Almanyada hala sosyalist düzen var olduğuna inandırmaya çalışır. Rus devlet televizyonu haberleri gibi haber videosu çeker,Coca-cola reklamı gören annesine ruslar satın oldu o firmayı gibi yalanlar söyler... Çok hoş bir film öneririm. Hatta bugün 21.15'te 24 adlı kanalda varmış.

+1

Kesinlikle öneririm eğer kaçırdıysanız bile bence izlemelisiniz.Duygusal ağırlıklı filimler sevenler için bence çok iyi bir film.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 24/06/2008 :  15:22:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Seven;http://tr.wikipedia.org/wiki/Seven ayrıca;
Sonu öyle bir bitmektedirki saatlerce ağızınız açık kalmaktadır. Kesinlikle izleyin.

Duvar (Yılmaz Güney): http://tr.wikipedia.org/wiki/Duvar_%28film%2C_1983%29 bence izlenmesi gereken bir film.

Ayrıca bakınız; Forest Gump; http://tr.wikipedia.org/wiki/Forrest_Gump

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 18 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000