|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 24/06/2008 : 02:23:53
|
Arkadaşlar bu konuda da tavsiye edeceğiniz filmleri tartışalım, konuşalım. Malum yaz geldi geceleri film izlemek istiyor insan. :) Bu konu talep gördükten sonra sabitlenirse çok sevinirim. :)
İlk film benden. :)
CANAVAR: New York şehrine saldıran bir canavarın yaşattıkları anlatılıyor. Klasik felaket senaryosu. Sürükleyici bir konusu var filmin içindeki belirgin unsurlardan birisi de aşk. İki kişinin ayrıldıktan sonra yaşadıklarının üzerine canavar şehre geliyor bir daha konuşma fırsatı bulamadıkları için en son beraber olmak için herşeyi yapıyorlar. Neyse ben filmi anlatmayım bir tadı kalmaz. Gerçekten filmin konusunu özellikle aşkın vurgulandığı yeri acaip beğendim. Tek kötü yanı filmin baştan sona el kamerasıyla çekilmiş olması. İnsanın birazcık başını döndürüyor. :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 24/06/2008 : 11:24:47
|
Elveda Lenin(Good bye Lenin) ; Doğu Almanyada geçen öyküde sıkı bir sosyalist anne Berlin duvarı yıkılmadan komaya girer ve 4-5 sene uyanmaz. Uyandığında ise oğlu ona üzülmemesi için Doğu Almanyada hala sosyalist düzen var olduğuna inandırmaya çalışır. Rus devlet televizyonu haberleri gibi haber videosu çeker,Coca-cola reklamı gören annesine ruslar satın oldu o firmayı gibi yalanlar söyler... Çok hoş bir film öneririm. Hatta bugün 21.15'te 24 adlı kanalda varmış.
Esaretin Bedeli(The Shawshank Redemption) ; Harika bir filmdir. Tek kelimeyle kusursuz. Seyredin hak vereceksiniz... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 24/06/2008 : 11:48:09
|
Esaretin Bedeli'ne bir oy da benden.
'V for Vendetta' yı izlemeni öneririm. Tabi Türkçe'ye 'Kandavası İçin K' diye çevrilmiş bir halini görürsen hemen kaç. Orijinal dilinde izle filmi. V'nin sesine yoğunlaş. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 24/06/2008 : 12:00:39
|
Volkan;Bir şehirde volkan patlıyor ve 2 aşık birbirinden ayrılıyor(kadın ölüyor)Daha sonra adamı İtalya'nın bir köyünde türlü türlü maceralar bekliyor.Ben anlatmayayım siz izleyin Cine5'de izlemiştim fantastik ve az da olsa duygusal bir film(az mı çok mu bilemeyeceğim) |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 24/06/2008 : 14:54:15
|
alıntı: wolverine tarafından yazılan:
Elveda Lenin(Good bye Lenin) ; Doğu Almanyada geçen öyküde sıkı bir sosyalist anne Berlin duvarı yıkılmadan komaya girer ve 4-5 sene uyanmaz. Uyandığında ise oğlu ona üzülmemesi için Doğu Almanyada hala sosyalist düzen var olduğuna inandırmaya çalışır. Rus devlet televizyonu haberleri gibi haber videosu çeker,Coca-cola reklamı gören annesine ruslar satın oldu o firmayı gibi yalanlar söyler... Çok hoş bir film öneririm. Hatta bugün 21.15'te 24 adlı kanalda varmış.
+1
Kesinlikle öneririm eğer kaçırdıysanız bile bence izlemelisiniz.Duygusal ağırlıklı filimler sevenler için bence çok iyi bir film. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
|
Konu  |
|
|
|