AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Tavsiye Edeceğiniz Filmler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 18

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 24/06/2008 :  15:25:45  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şeytanın Avukatı - Devil's Advocate

Kevin Lomax, Florida'da yaşayan ve hiç dava kaybetmeyen genç bir savunma avukatıdır. Suç ne kadar büyük olursa olsun Lomax, karizmasıyla jüriyi her zaman etkilemeyi başarır ve müvekkilini kurtarır. Lomax'ın, karısı Mary Ann ile mutlu bir evliliği vardır. Kısaca hayatındaki her şey mükemmeldir. Ta ki, bir öğretmenin öğrencisine tecavüzüyle ilgili bir davayı alana kadar.

Lomax, jüriyi genç kızın öğretmeni hakkında yalan söyleyebileceğine inandırır, müvekkilinin suçlu olduğunu bildiği halde davayı kazanır. Artık önü açılmıştır.

Suçlar kenti olarak bilinen New York'taki bir hukuk bürosundan yüksek ücretli bir teklif alır. Teklifi yapan, tüm dünyada davaları ve müşterileri olan büyük hukuk bürosunun kurucusu John Milton'dur. Lomax farkında değildir ama cehenneme adım atmak üzeredir.

Oyuncular:
Keanu Reeves , Charlize Theron , Judith Ivey , Al Pacino, Jeffrey Jones , Connie Nielsen , Craig T. Nelson

Yönetmen:Taylor Hackford
Süre:145 dk.
Kitle:7+
Filmin Beyazperde.com sayfası:http://beyazperde.mynet.com/film.asp?id=188&kat=arama

Yorum:Güzel bir film.İzleyenler bilirler.İnsanın duygularını işleyen,ders veren,etkileyici bir yapım...

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 24/06/2008 :  15:32:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
'V for Vendetta' da film boyunca geçen arada 10 saniyeliğini seni donduran, filmin ardından günlerce aklından çıkmayan sözler var ki hâlâ unutamıyorum.

-------------izlemeyen okumasın---------------"
Bu maskenin altındaki et ve kemiklerden oluşan yüz, benim benliğime ait değil."
"Bu maskenin altında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var, ve fikirler kurşungeçirmezdir!"
-------------izlemeyen okumasın---------------

Ayrıca film içinde arayın bakalım acaba Hugo Weaving'i bulabilecek misiniz?

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 24/06/2008 :  23:44:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
wolverine tarafından yazılan:

Elveda Lenin(Good bye Lenin) ; Doğu Almanyada geçen öyküde sıkı bir sosyalist anne Berlin duvarı yıkılmadan komaya girer ve 4-5 sene uyanmaz. Uyandığında ise oğlu ona üzülmemesi için Doğu Almanyada hala sosyalist düzen var olduğuna inandırmaya çalışır. Rus devlet televizyonu haberleri gibi haber videosu çeker,Coca-cola reklamı gören annesine ruslar satın oldu o firmayı gibi yalanlar söyler... Çok hoş bir film öneririm. Hatta bugün 21.15'te 24 adlı kanalda varmış.

Hocam, sen anlattıktan sonra 24 adlı kanalda filmi seyrettim. Az önce bitti. Tek kelimeyle harika bir filmdi. Önerdiğin için teşekkürler.(:
Sayfanın En Üstüne Git

yekta15
Üye

Turkey
İleti 100

İletim - 29/06/2008 :  18:10:46  Bilgileri Göster  yekta15'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
KANLI ELMAS

Yönetmen Edward Zwick
Senaryo Charles Leavitt
Oyuncular Leonardo DiCaprio, Djimon Hounsou, Kagiso Kuypers, Arnold Vosloo, Antony Coleman
Filmin Türü Aksiyon, Drama
Orijinal Adı Blood Diamond
Yapımcı Firma Warner Bros. Pictures, Virtual Studios
Yapım Yılı 2006
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 138 dakika
Resmi Sitesi http://blooddiamondmovie.warne..
Dağıtıcı Firma Warner Bros
Vizyon Tarihi 09.02.2007

FİLMİN KONUSU
1990’larda Sierra Leone’de gelişmekte olan kaos ve iç savaşın fon oluşturduğu “Blood Diamond/Kanlı Elmas” Güney Afrikalı paralı asker Danny Archer ile Mendeli balıkçı Solomon Vandy’nin hikayesi. Her iki adam da Afrikalıdır, ama geçmişleri ve şartları olabildiğince farklıdır. Ne var ki, hayatlarını değiştirebilecek pembe bir elması bulmak için çıktıkları serüvende yazgıları kesişir.

Kaçakçılık suçundan hapiste olan Archer, ailesinden koparılıp elmas madenlerinde çalışmaya zorlanan Solomon’un olağanüstü bir elmas bulup sakladığını öğrenir. İki adam, Archer’la gittikçe artan bağı yüzünden gazetecilik idealleri değişime uğrayan Amerikalı gazeteci Maddy Bowen’ın yardımıyla, asilerin hakimiyetindeki topraklara bir yolculuğa çıkarlar. Bu yolculuk değerli bir elması ele geçirmekten de öte Solomon’un ailesini kurtarmasını, Archer’ın da bir daha asla sahip olamayacağını düşündüğü ikinci bir şans elde etmesini sağlayabilecek niteliktedir.

Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 04/08/2008 :  14:00:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Death Sentence(Ölüm Emri)

Nick Hume iyi bir aile babasıdır eşiyle 2 çocuğu vardır ve bir gün büyük oğlu bi soygunun ortasında kalır adam oğlunun öldürülmesini izlemek zorunda kalır daha sonra intikam için bunu yapan çetenin üyelerinden birkaçını öldürür çete adamın evini basar ve kendisi dahil evde kalan herkesi vururlar adam iyileşir bir süre sonra ve hastanede polisin elinden kaçar bir süre saklanır sonra bunu yapan ve sokakta serbestçe dolaşan herkesi öldürmeye yemin eder...

Hikaye gerçekten harika aksiyon sahneleri çok etkileyici ayrıca filmin soundtrack'leri de gerçekten muhteşem mesela Pilot Speed'in Alright parçası filmde öyle bir yerde giriyor ki ister istemez gözleriniz doluyor. Gerçekten çok güzel bir film hem macera var hemde duygu yüklü şiddetle tavsiye ederim.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 18 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000