|
Yazar |
Konu  |
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 26/06/2008 : 11:44:36
|
Sanırım son cümlende haklısın. O değilde futbolculara yinede saygı duyuyorum. Ayhan'ın kafası yarıldı, 1 dakika içinde oyuna girip koşmaya başladı. Aynı şey bana olsa kim bilir neler olurdu. İnatçı bir ruh vardı takımımızda. Birde Fatih Terim'in o el haraketleri. Bilmiyorumda hani futbolcular anlıyor mudur? Ofsayt taktiği, sert defans, alan savunması falan bunların el haraketleri belirlidirde, Fatih Terim'in yaptıklarına bir türlü anlam veremiyorum nedense. Her neyse futbolcular anlıyorsa problem yoktur:D |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 26/06/2008 : 12:19:34
|
Belliydi zaten. Fatih Terim milliyetçi,inatçı bir adam. Milan'dan kovulunca gururuna yediremedi. Büyük ihtimal gene İtalyaya gider Milan'dan intikam almaya. Şu Galatasaray belgesellerinide izleme fırsatınız olursa. Fatih Terim soyunma odasında 15 dakika taktik veriyorsa 30 dakika gaza getirici konuşma yapıyor. Ne diyelim Milli Takım için hayırlısı olsun. Şu anki kadromuz çok kaliteli. Ayrıca bu takımdaki çoğu oyuncumuz ilk defa büyük bir turnuvaya katıldılar. 2010'dada başarı bekliyoruz. |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
alpaslan06
Üye

Turkey
İleti 24 |
İletim - 26/06/2008 : 12:28:19
|
napoliye gidecek |
alaslan |
 |
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 26/06/2008 : 12:43:28
|
Ben de Fatih hocanın takımda kalmasından yanayım arkadaşlar. Çünkü, bir takımda istikrar çok önemlidir. Kaldı ki, Fatih hoca kötü bir teknik direktör değil. Türk futbolunda yeni bir dönemi başlatmış olması ve GS'de elde ettiği başarılar inkar edilemez. Son olarak da EURO 2008'deki başarımız. Bana kalırsa bu Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynamamız Fatih hoca sayesindedir. Fatih hocanın Amerika'dan bulup getirdiği kondisyonerler sayesinde takımımız son saniyeye kadar mücadeleyi bırakmadı. İlk maçlarda hataları olsa da buraya kadar gelmemizde en önemli etken Fatih hocadır.
|
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 26/06/2008 : 12:51:34
|
TheBodyGuard; ''Fatih hocanın Amerika'dan bulup getirdiği kondisyonerler sayesinde '' cümlenin devamını şöylede getirebiliriz, '' takımımız teker teker döküldü.'' Yani bilmiyorum Euro Cup düzeyinde böyle durumda kalan başka kaç takım vardır ya. |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|