|
Yazar |
Konu  |
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 26/06/2008 : 13:48:15
|
Ben buna katılmıyorum işte. Madem ağır antrenman programları var, kaldıranlar nasıl kaldırdı? Bana göre, kadro sıkıntısı yaşamamızın nedeni, cezalı oyuncularımızın çok oluşu ve Fatih hocanın aday kadroyu açıklarken, Gökhan Zan, Emre Belözoğlu, Tümer gibi sakat oyuncuları davet etmesidir. Bu oyuncuların böyle olacağı belliydi zaten. Bu da Fatih hocanın bir hatasıdır. Zaman zaman hatalar yaptığını da yukarıda belirtmiştim zaten. |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 26/06/2008 : 14:40:48
|
Zaman zaman taktik hataları falan yapıyor tabiki ama kim ne derse desin Türk futbolunun en iyi futbol adamı bana göre Fatih Terim'dir. Hem ayrıca belirtmek istiyorum hemşerim olur kendisi. :) Adana'nın en işlek kavşağına dev posterini astılar. :) Diyeceğim o ki milli takımın başına Fatih Terim gibi biri bundan sonra zor gelir. İnşallah doğru kararı verir ve takımı bırakmaz kesinlikle 2010'da onu görmek istiyorum. :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 26/06/2008 : 14:44:30
|
Bence kendi kariyeri için doğru karar İtalya'ya veya Avrupa'nın başka köklü liglerine gitmesidir onun için. Büyük ihtimallede gidecektir.Fakat gittiği yerde yine reklam yıldızı olup geri gelecektir diye düşünüyorum. |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 26/06/2008 : 18:09:25
|
Ne kadar güvenilir bir kaynak orasi tartisilir .
http://www.korsanhaber.com/haber_goster.asp?haber=14463 |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 26/06/2008 : 18:39:11
|
Aynısını ben yazacaktım şimdi www.sporx.com'da gördüm haberi.Fatih Terim büyük olasılıkla dönecek takımın başına www.sporx.com sitesinde Hasan Doğan'ın yaptığı son açıklamaya bakın... Fatih Hoca 2010'da bizlerle... Büyük olasılıkla bırakmayacakmış tabi konuşulacakmış yine herşey. İnşallah bırakmaz... Fatih Hocasız milli takım olmaz..!! |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|