AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 muttefik online
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

fosfolipid
Üye

İleti 80

İletim - 11/07/2008 :  18:21:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Muttefik konusunu mitolojiden alan, web tabanlı strateji ağırlıklı bir oyun.Oyuncular kendi ülkelerini kuruyorlar ve ittifaklar kurup savaşıyorlar.Denemenizi kesinlikle tavsiye ederim.Güzel bir oyun pek benzeri olan bir oyun değil.

www.muttefik.com oyunun direk linki

http://oyun.muttefik.com/mtf.php?ksf=ne&tray=OTAw buda benım lınkım buna tıklarsanız oyunda toprak kazanmıs oluyorum.Burdanda üye olabilirsiniz.

muratix
Üye

Turkey
İleti 201

İletim - 11/07/2008 :  21:07:40  Bilgileri Göster  muratix'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konudan açılmıştı(yanlış hatırlamıyorsam)

Yorumuma gelince ilk başlarda güzel oluyor. Sonra bu tür oyunlar çok sıkıyor insanı

Sayfanın En Üstüne Git

fosfolipid
Üye

İleti 80

İletim - 12/07/2008 :  01:25:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet şimdi baktım önceki sayfalara açılmış daha önce ama baya olmuş 2005 te açılmış konu.Oyun çok değişti.

Muttefik sıkmıyor cunku her ay sıfırlanıyo oyun.Yani ilk başlayan avantajlı falan değil.Ayrıca çok sık oyuna girmekte gerekmiyor amaç doğru strateji.
Sayfanın En Üstüne Git

metallica
Üye

Turkey
İleti 56

İletim - 15/07/2008 :  14:28:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
vallaha güzel olduğuna pek katılmıyorum çünkü canlı savaş sahnesi yok hero da ki gibi falan adamların savaşmasını görmeden savaştırıp ganimet falan elde ediyoruz onun yerine sea fight oyna balina kes paranı coştur.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000