AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Medieval 2 Total War Konuşalım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 12/08/2008 :  11:13:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Olabiliyor oyunlarda, Mesela Moğolları eski oyunda dinini değişmiştim. O da ondan olabiliyordur.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 23/08/2008 :  11:17:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok hocam o meseleye iyice dikakt ettim. 9 pietyli kardinal olmayan bir priestim heretic oldu. Akla mantığa uygun mu ya? Etrafta heretic falan da yok ve %100 Katolik olan bir bölge.

Herneyse, kolayda oynadığım bir oyun vardı.
http://img355.imageshack.us/img355/6489/kjhuhmhv3.jpg

Biliyorsunuz Papalığı yıkmak imkansız, mesela ben heryeri ele geçirmeme rağmen hala Afrika'da Papa tek başına duruyor. Bir de İtalya'da 4 birimlik aile üyeli ordusu var. Hoş, aile üyesine suikast de yapsam seneye bir aile üyesi daha oluyor. Herneyse tüm Kardinaller haliyle İskoç artık.

Acaba ben hiç priest basmasam, tüm priestler ölse Papa kim olacak? Tabi ben bu süre için hereticlerin çıkardığı isyanlarda yok olmazsam

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 23/08/2008 :  16:51:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Papayı yok etmek imkansız değil. Oyunun resimlerini sildim, keşke silmeseydim. Ama papayı defalarca yıkıyorum hatta savaş esnasında ordularının başına geçiyor. Çünkü papalığın ordusunun kumandanı çok farklı giyinmişti. Yine bi bakayım diğer bilgisayara falan resimlerini bulabilirsem sizinle paylaşabilirim.

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 23/08/2008 :  17:35:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok edince sen farkında olmadan haritanın gene bir yerinde çıkıyor. Hatta yapabilirse bir kente yerleşiyor. Benle ittifakta olduğu için bir şehrime saldırmadı sanırım. Sürekli seçilen Papa o ordunun başında oluyor. Şehirlerini ben de yıkmıştım. Hatta İtalya'daki tüm ordularını da temizledim; ama nerede çıktığını anlayamadığım bir ordu var orada.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 24/08/2008 :  12:04:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben mi yanlış hatırlıyorum, ben hristiyanlık dinini silmiştim haritadan. Ya da yanlış hatırlıyorum.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000