|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 31/07/2008 : 20:09:16
|
Anasayfa'nın yeni halini nasıl buldunuz gençler? Yazı, haber ve hile sayısı arttırıldı. Nasıl gözüküyor?
Ayrıca siteyi anasayfadan takip ediyoruz değil mi? Yazılara girip okuyor, sitemizi çevremize yayıyor, aaa böyle bir site var biliyor musun diye arkadaşlarımıza linkleri yolluyor, kişisel sayfalarımızda link veriyor, başlangıç sayfamızı www.oyunsitesi.com yapıyor, gittiğimiz internet kafelerde oyunsitesi.com'a girip bağlantılarda gözükmesini sağlıyor, Facebook'ta oyunsitesi.com grubuna katılıyor, hile arşvini övüyoruz değil mi?  |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 31/07/2008 : 21:21:47
|
Reklamlar... =)))
Yeni atılımlar çok güzel, dostum...
Krocanlar paylaştılar bi iki yazı, çok güzel oluyor, devam edin böyle, bizler üstümüze düşeni yapıyoruz =)) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 31/07/2008 : 23:42:28
|
Reklamlar, ama OS'un iyiliği için. =))
Zira, ziyaretçilerimizi arttırmalıyız, sitedeki içeriklerle onların beğenisini kazanabilmeli ve foruma da çekebilmeliyiz, bu sayede düzenli ziyaretçilerimiz haline getirebilmeliyiz.
Ayrıca, eyvallah dostum. =) |
 |
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 01/08/2008 : 00:13:04
|
Yazı, haber ve hile sayılarındaki artışlar hemen göze çarpıyor zaten.=))) Bu da ziyaretçi sayısının artması açısından önemli pay teşkil ediyor. Umarım bu şekilde devam eder. İnter hocam da söylemiş zaten, bizler de elimizden geleni yapıyoruz. Yanlış hatırlamıyorsam, oyunsitesi logolu t-shirt bastırma fikri falan dönüyordu bir aralar. Aklıma geldi şimdi.=))) |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 01/08/2008 : 01:23:31
|
Türkiye de olsaydım site için basılacak t-shirlere sponsor olurdum. Ama bu proje kalsın yapalım... Güzel bi fikir giyen çıkar muhakkak... Türkiyeye geçtiğimde basar adreslere postalarım. Uygun olursa, tekrar konuşuruz.... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 01/08/2008 : 02:08:10
|
Anasayfa'da yeni oyunları görmek çok güzel bir duyguymuş. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|