|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 01/08/2008 : 08:40:29
|
anasayfayı bu şekilde canlı görmek güzel bir duygu.inşallah bunun devama gelecek.bununla birlikte üye sayımızda artacak :) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 01/08/2008 : 10:19:11
|
İşte ne olursa olsun, anasayfadan girerek takip edin siteyi lütfen. Sonra foruma geçersiniz. :) |
 |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 01/08/2008 : 12:07:19
|
İlk bakış olarak çok göze hitap eder olmuş ilk bakışta Çok ferahlatıcı bir anasayfamız oldu ^_^ |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 01/08/2008 : 16:43:23
|
1. Sınıf tadında :
Eeeevvvveeeeeeettt... |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 01/08/2008 : 16:59:20
|
evet evet kesinlikle ön anasayfanın yenilenmesi işe yaradı.şimdiden os için açtığım msn adresime resimlerdeki sexy kızların kendisi olduğunu idda eden kızlar eklemeye başladı bile :D
|
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|