AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Şampiyonlar Ligi - UEFA Kupası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 38

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 01/08/2008 :  15:49:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şampiyonlar ligi ve UEFA kupası ile ilgili konular burdan konuşalım..

Evet temsilcilerimizin, 3.öneleme turlarındaki rakipleri belli oldu..

Galatasaray; Liverpool,Arsenal,Barcelona, Juventus gibi muhtemel rakiplerin olduğu torbadan bana göre eşleşebileceği en kolay rakiple eşleşti..Steaua Bükreş.

Fenerbahce turu geçtiği takdirde, Partizan-İnter Bakü takımlarının galibi ile oynuyacak..

Temsilcilerimize başarılar, umarız 2 takımda başarılı olur da avrupaya daha fazla ve daha kolay takım gönderebiliriz..

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 01/08/2008 :  19:08:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Galatasarayın rakibi çok kolay gözükse de zor bir rakip Steaya Bükreş, Romanya'nın ekolü, Hagi, Popescu gibi futbolcuları bu takım yetiştirdi. Yılını hatırlamıyorum fakat, Şampiyon kulüpler kupası ve Süper kupayı almıştı.

Fenerbahçenin muhtemel rakip olan Partizan güçlü bi takım aslında. İnter Bakü bilmiyoruz heralde ki =)

Beşiktaşın rakibi 3 kere şampiyon olan bir takım Bosna liginde, O da bağımsızlığını kazandıktan sonra.

Kağıt üstünde kolay gözüküyor, lakin napacaklar zaman gösterecek...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 02/08/2008 :  09:29:56  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Steaua Bükreş zor bir rakip.Gs rakibini ciddiye almalı

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 02/08/2008 :  16:40:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
En azından Liverpool ve ya Barcelona değiller. 1989 yılında GS'yi şampyn kulupler kupasında yarı finalde elemişler..
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 02/08/2008 :  21:29:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupasındaki tüm temsilcilerimize başarılar dilerim. Şampiyonlar Liginde Galatasaray - Fenerbahçe, UEFA Kupasında da Beşiktaş - Kayserispor finali görsek ne güzel olur aslında.:) Ligte birbirimize sataşıp dursak da Avrupa kupalarına gelince, söz konusu Türkiye olduğundan akan sular durur.

Kuralara gelince, üç temsilcimizde kağıt üzerinde kendisinden daha zayıf rakiplerle eşleşti. Eğer takımlarımız kendileri gibi oynarlarsa, hepsinin turu geçeceğinden şüphem yok.

Dip : Kura çekimlerini izleyen arkadaşlar bilirler, kurada Barcelona'yı çeken kulübün yöneticilerinin yüzü süperdi.:)) Resmen şok oldu adamlar.:))
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 03/08/2008 :  17:31:33  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
En rahatı Beşiktaş heralde...Rahat geçeriz bence

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 38 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000