Yazar |
Konu  |
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 16/09/2008 : 17:32:23
|
Ve bugün Şampiyonlar Ligi heyecanı başlıyor. İşte bugün oynayacak takımlarım muhtemel ilk 11leri...
A GRUBU
CHELSEA: Cech - A Cole, Carvalho, Terry, Bosingwa - Mikel, Deco, Ballack, Lampard, J Cole - Anelka. BORDEAUX: Ramé - Placente, Diawara, Henrique, Chalmé - Diarra - Wendel, Gouffran, Gourcuff - Cavenaghi, Chamakh.
ROMA: Doni; Cicinho, Loria, Panucci, Riise; Brighi, Pizarro; Taddei, Aquilani, Baptista; Vucinic CLUJ: Stancioiu; Tony, Cadu, De Sousa, Panin; Peralta, Dani, Deac, Culio, Dubarbier; Didi
B GRUBU
PANATHINAIKOS: Galinovic; Mattos, Minis, Goumas, Souza; Salpingidis, Gilberto Silva, Gabriel, Simao; Ivanschitz, Spyropoulos. INTER: Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Materazzi, Maxwell; Zanetti, Cambiasso, Muntari; Quaresma, Ibrahimovic, Mancini.
W.BREMEN: Wiese, Fritz, Mertesacker, Naldo, Boenisch, Baumann, Frings, Jensen, Diego, Rosenberg, Pizarro ANORTHOSIS: Beqaj, Theodotou, Katsavakis, Constantinou, Leiwakabessy, Paulo Costa, Dellas, Laban, Bardon, Savio, Sosin
C GRUBU:
BARCELONA Valdes, Alves, Puyol, Marquez, Abidal, Yaya, Iniesta, Xavi, Henry, Messi, Eto'o SPORTING Rui Patrício, Caneira, Polga, Tonel, Abel: Romagnoli, Moutinho, Rochembachk, Izmailov: Derlei, Yannick.
BASEL: Costanzo; Safari, Abraham, Marque, Zanni; Huggel, Stocker, Eduardo, Gjasula, Carlitos, Mustafi SHAKTAR: Pyatov - Rat, Shevchuk, Chigrinskyy, Kucher - Fernandinho, Ilsinho, Jadson, Villian, Srna - Brandao (Selezniov)
D GRUBU
PSV: Isaksson –Salcido, Brechet, Marcellis, Pieters – Mendez, Simmons, Culina, Afellay, Dzsudzsak- Koevermans A.MADRID: Coupet – Perea, Ujfalusi, Heitinga, Lopez – Luis Garcia, Assuncao, Maniche, Simao – Forlan, Aguero
MARSİLYA: Mandanda – Bonnart, Hilton, Zubar, Taiwo – Cana, Cheyrou or M’bami – Kone, Valbuena or Ziani, Ben Arfa – Niang LİVERPOOL: Reina – Arbeloa, Carragher, Skrtel, Dossena – Mascherano, Alonso – Kuyt, Gerrard, Babel – Torres
17 Eylül Çarşamba E Grubu: Manchester United (İngiltere) - Villarreal (İspanya) Celtic (İskoçya) - Aalborg BK (Danimarka)
F Grubu Steaua Bükreş (Romanya) - Bayern Münih (Almanya) Olimpik Lyon (Fransa) - Fiorentina (İtalya)
G Grubu Porto (Portekiz) - FENERBAHÇE (TÜRKİYE) Dinamo Kiev (Ukrayna) - Arsenal (İngiltere)
H Grubu Juventus (İtalya) - Zenit St Petersburg (Rusya) Real Madrid (İspanya) - BATE Borisov (Belarus)
NOT: Alıntıdır!.. |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 18/09/2008 : 23:08:36
|
Uefa Kupasında temsilcilerimiz maçlarını bitirdi.
Galatasaray, çoooooook zorlandığı maçta İsviçre temsilcisini 4 - 3 ile geçti.
Bjk kendi evinde rakibini tek golle geçti.
Kayseri ise kendi evinde Fransız temsilcisi ile 1 - 1 berabere kaldı.
Her zaman söyledim şimdi de söyleyecem : Skibbe istifa!! |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 18/09/2008 : 23:15:03
|
4-3 mü? Oha xD Bjk maçından eve dönerken 2-2 idi ve dk. 88'di :O Keza Kayseri de 87'de 0-1'di :O Top yuvarlak, ne diyelim xD
Bjk maçında 7 numaramız çok sırıttı. Adamları yakalayamadığı gibi ( ki sadece o değildi) biçti geçti. Kart görmemesine hala şaşıyorum. Aldıği toplarda da kendini İnönü'nün çimlerine bırakıp kontra atak yarattı. Beşiktaşa göre çok hızlı bir tempoda oynadı rakip de. İlk 60 dakika Beşiktaşın onlardan daha tempolo oynaması geçen yıla göre takımın ne kadar geliştiğini gösteriyor.
Ek: Zapotocny rocks ! |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 18/09/2008 : 23:18:14
|
alıntı: inter_23 tarafından yazılan:
Uefa Kupasında temsilcilerimiz maçlarını bitirdi.
Galatasaray, çoooooook zorlandığı maçta İsviçre temsilcisini 4 - 3 ile geçti.
Bjk kendi evinde rakibini tek golle geçti.
Kayseri ise kendi evinde Fransız temsilcisi ile 1 - 1 berabere kaldı.
Her zaman söyledim şimdi de söyleyecem : Skibbe istifa!!
Maç 1-1 değil 2-1 bitti :( |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 18/09/2008 : 23:30:00
|
Bir daha arkdas sözü dinlersem şu iddaa da xD
Porto-GS-BJK-PSG belli yatırsana sen kuponunu.. b*k var da gittim yabancı maclarıyla değiştirdim.. Off Off :D
|
 |
|
Konu  |
|
|
|