|
Yazar |
Konu  |
sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135 |
İletim - 10/12/2008 : 23:38:08
|
Yahu UEFA kupasına bile kalamdadı yazık!Bu seneki Fenerbahçeden ne köy olur nede kasaba! |
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :) |
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 11/12/2008 : 00:08:38
|
6 maçta 2 puan topladı, sonuncu oldu, yakışmadı. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
tommys
Üye

Turkey
İleti 50 |
İletim - 11/12/2008 : 16:34:26
|
Bu seneki Fenerbahçe'yle geçen seneki Fenerbahçe arasında dağlar kadar fark var.Luis dedemiz geldi ve takımı batırdı.Galatasaray'ı tebrik ediyorum.Metalist'e yenilmeseydi daha iyi olurdu. |
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 12/12/2008 : 10:40:33
|
Açıkçası Fenerbahçenin bu kötü durumunun sebebinin Mücadeleci,Koşucu Ruhunu kaybetmesinden ve sırf İspanyayı şampiyon yaptı diye(süper takım,herkes şampiyon yapabilir) alınan bir teknik direktör ve onun yanlış taktiklerinden dolayı olduğunu düşünüyorum.Ben Eğer Fenerbahçeli olsaydım,transferlerden şikayetçi olurdum... Bunca para varken bu kadar kötü(yanlış anlamayın transferler tabiki iyi) transfer yapılmaz ki... Galatasaray borca girmiş bir takım ki benim şahsi görüşüm;Fenerbahçeden çok daha iyi transfer yaptılar.Fenerbahçe Josico yu laf olsun diye aldı. Güiza kötü demiyorum ama çok daha iyi bir forvet alınabilirdi.Emre iyi,diyeceğim yok ama en iyisi değil,Burak Yılmaz dan daha iyi oyuncular varken onu almak neden!?İyi transferler ama Fenerbahçenin bu kadar parası varken bu transferleri yapabilmesi kötü.AURELİO çok iyi oynuyordu,gitti. Bildiğime göre para az gelmiş.Bu kadar emeği olan bir oyuncuya biraz daha para verseydiniz.Hala yerini dolduramıyorlar.Takımda tek koşan isim ALEX Evet bundan eminimki geçen yılın ruhu yok bu takımda.Bu sezonki transferlerde bu takımı kurtarmaya yetmez.Zico gibi iyi bir teknik direktör yok bu takımın başında....Bunlar olsaydı,Fenerbahçe bu halde olmazdı.... |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 29/07/2010 : 21:25:48
|
Fenerbahçe dün Young Boys'la kötü bir oyunla 2-2 berabere kaldı.Şu an Gs Belgradla mücadele ediyor.Birazdan Bjk-Plzen maçı başlayacak. Açıkcası şimdiden söyliyim.Fenerbahçe eğer bu performansla devam ederse,hiç bir yere gelemez.Gerek Gs maçı Gerek Young Boys maçı olsun gördük.Hadi 10 kişi kaldılar iki maçta bari birşey yap.Kısacası bir Gs'li olarak Fb'nin durumunu düzeltmesi gerektiğini düşünüyorum yoksa bu sezon sıfır çekerler. |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|