|
Yazar |
Konu  |
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 23/08/2008 : 11:13:03
|
Peki Elvan'ın şeref turu atamadığını biliyor musunuz? Kenarda 2 dk bekledi ve kimse ona Türk Bayrağı uzatmayınca şeref turu atmadan kenara çekildi... |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 23/08/2008 : 16:46:21
|
10.000 metrede attı, bu yarışı izleyemedim, ayıp etmişlerdir ya da başka bir açıklaması vardır... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 23/08/2008 : 17:33:10
|
Bence açıklanamaz birşey!! Belki de hâlâ Elvan'ın madalya alan diğer 2 Etiyopyalı atletle Etiyopya Bayrağı altında şeref turu atmak istediğini düşünenler var !!! O ise mahzun bir şekilde kenara çekilmiş.
Ben yarışı alelacele bir dükkanda izledim, şeref turu kısmında yoktum. Alışveriş yaparken bakkalla beraber Elvan'ı izlemek hoştu. Daha sonra özetlerde duydum olayı, ki duyduğum yer NTV Spor herhalde yanlış bir haber değildir. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 23/08/2008 : 20:23:53
|
alıntı: -eL_Niño- tarafından yazılan:
Doğruysa o bayrak olayının fıkra gibi bi açıklaması varmış. Yetkililerden biri Elvan'a Türk Bayrağı getirmek için aceleyle hareket ederken yere düşmüş, o esnada kimlik kartı kaybolmuş, sonra güvenlik görevlileri kimlik kartını göremeyince sorun çıkarmışlar, bizim yetkililerle polisler arasında gerginlik felan olmuş karakola götürmüşler ve ancak Elvan madalyayı alırken bırakmışlar bizimkileri.
Made in Turkey (=
alıntı: -eL_Niño- tarafından yazılan:
Çin'in de bi düzenbazlığı varmış, jimnastikte altın madalya alan He Kexin 16 yaş sınırının altındaymış. Zeki Çinliler sporcunun kimlik bilgilerini silmişler ama ulusal arama motorları Baidu'nun ön belleğindeki bilgiler Mike Walker adında bi hacker tarafından ortaya çıkarılmış ve sporcu aslında 1994 doğumluymuş. :)
Bu da Made in China (=
|
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|