Rüya Takım altın madalya kazandı ama ben izleyenlere soracağım : İspanya'yı tutmayanınız var mıydı? Hele ki Howard'ın hareketlerinden sonra Amerika kaybetse ne zıplarım lan sevinçten diye düşündüm!
Hakemler bariz taraf tuttu demiyorum ama arada kalan her pozisyonda, ne çalsa kabul edilecek pozisyonlarda tercihlerini hep Amerika'dan yana kullandılar. Kimse çıkıp da hakem NBA yıldızlarından etkilenmedi diyemez.
Rüya Takım olmasın, Olimpiyat ve Dünya Şampiyonası'na gölge düşmesin; İspanya gibi hakeden kazansın, All-Star 4 yılda 5 kez yapılsın?
Güzel olmaz mı? Ben açıkçası İspanya-Arjantin finali isterdim, Howard'ın birinin omzundan asılıp 'profesyonellik dışı faul' almamasını değil!!
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Howard-Gasol iteleşmesi mi diyim yoksa Howard'ın Gasol'le cırnaşması mı? Bir pozisyonda yüzüne vurup, ertesi pozisyon pota altında 2,3 kişiyi ezme girişimi hâlâ aklımda.
Dediğim gibi hakemler etkileniyor bence, yarı final Arjantin-Amerika maçının ilk yarısının son pozisyonunu hatırlayın. Sizce o hata olmasa Arjantin 2. yarıyı öyle mi oynardı?
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir