|
Yazar |
Konu  |
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 25/08/2008 : 22:00:25
|
Tamam derhal susuyorum, alkış... |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 25/08/2008 : 22:16:40
|
alıntı: killer_ar_ar tarafından yazılan:
amerika hek etti şampiyonluğu kimsenn bişey demeye hakkı yok adamlar oynadı
Senin bu düşüncene bakarsak spor eleştirmenleri işsiz kaldı demektir!.. |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
killer_ar_ar
Üye

Turkey
İleti 162 |
İletim - 26/08/2008 : 09:54:36
|
hangi takım gelip de öle oynayabilir hak etmedi mi sence?? adamlar disiplinli bi şekilde oynadılar bu arada ne alakası var spor eleştirmenleriyle herkes burda kendi fikrini savunuyo benim savunmamam mı batıyo sana çok garip forum sitesinin anlamına bakmalısın bu arada bi konu tartışılırken arayı kızıştırmanın da bi anlamı yok ben sedece fikrimi savunuyorum... |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 26/08/2008 : 11:08:32
|
Terbiyesizlik yapsın yapmasın, Amerikanınn oyunu bana zevk veriyor. Evet bir Litvanya-Arjantin maçı belki daha heyecanlı oluyor ama NBA yıldızlarını izlemenin özel bir zevki var. En azından benim için.Ama sırf ABD'yi izlemek icin giden yüzlerce kişi olduğunu düşünüyorum.
Ve ayrıca yenilmeyecek bir takım olmadığını 2004 de Yunanistan gösterdi, sırf çok iyiler diye turnuvalara girmemeleri bana göre yanlış olurdu. |
 |
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 26/08/2008 : 11:14:24
|
alıntı: killer_ar_ar tarafından yazılan:
hangi takım gelip de öle oynayabilir hak etmedi mi sence?? adamlar disiplinli bi şekilde oynadılar bu arada ne alakası var spor eleştirmenleriyle herkes burda kendi fikrini savunuyo benim savunmamam mı batıyo sana çok garip forum sitesinin anlamına bakmalısın bu arada bi konu tartışılırken arayı kızıştırmanın da bi anlamı yok ben sedece fikrimi savunuyorum...
1- Senin fikrini söylemene bir şey söylemedim zaten, ama karşı tarafın düşüncelerine saygı göstermemene birşey dedim...
2- Argo kelimelerden uzak dur, bana gelmiş forum sitesinin anlamından, kurallarından bahsediyorsun, bu forumda senin kullandığın argo kelimeler legal mi, yoksa illegal mi, bunu düşün bir bence...
3- Ortalığı kızıştırma gibi bir niyetim yok, o yönde bir eylemim de yok, bundan dolayı daha fazla tartışılmadan bu konu kapansın aramızda... |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|