AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 ROME TOTAL WAR
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ardaunal
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 10/08/2008 :  21:02:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya beyler benim oyunda sorun var galba oyunu düzenli şekide resmen 1 saat yüklüyooyunu açıyorum otomatik savaş yapıyo ama normal kendim yöneterek savaş yapamıyorum sayfa yükleniyo tam açılacak oyun masaüstüne dönüyo ve oyun kapanıyo sebebi nedir lütfen söyleyin yardıma ihtiyacım var

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 10/08/2008 :  23:08:44  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yeni yamalarını yükle.

Veya ekran kartın kaldıramıyordur, ayarları değiştir.

Veya media player sürümün uygunsuzluk çıkarıyordur.

Veya ekran kartının sürücüleri güncel değildir.
Ve en geneli, oyun korsandır.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 11/08/2008 :  00:37:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet, media player eski olduğundan dolayı atıyordur. Oyunu tamamen sil, Media playerin en son güncellemesini yap. Önce media player kur, sonra oyunu kur düzelecektir.

Hiç olmuyosa illegaldır. xD

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 11/08/2008 :  01:00:29  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Media player'ın güncellemesini yaptıktan sonra yeni RTW patchı yüklemek daha iyi çözüm :) Hem bu vesileyle birkaç başka hatayı da düzeltmiş olur.

Windows'un otomatik güncelleştirmelerini kapatmayınca oluyor bazen, save'ler gidiyor. Media player güncellenince oyun çalışmamaya başlıyor. Eskisine olan özlem mi acaba :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

ardaunal
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 11/08/2008 :  11:46:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ama ben media player i nasıl napcağıı bilmiyoru bana açık açık anlatırmısınız bu arada hepinize teşekkür ederim
Sayfanın En Üstüne Git

ardaunal
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 11/08/2008 :  11:52:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yabe pek anlamıyorum windowsmedia player mi eğer öyleyse ben nero show time kullanıyorum değitiriyim windows media player yapıyım bi deneyim
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000