AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Rome Total War Türkçe Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 24/01/2005 :  21:36:29  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ARkadsalar ben rtw turkcesini nerden bulabilirim yardım edermisiniz hangi adresten bulabilirim birde biri bana hilelerini yazabilirmi...

MOR VE ÖTESİ

canoOo
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 25/01/2005 :  10:42:03  Bilgileri Göster  canoOo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Türkeçe yama yapmaya veya hile kullanmaya hiç gerek yok bence hem oyunun zevki kaçıyor hemde oyunu tam olarak çözemeden oynuyorsun birde Türkçe olunca ne yapacaksın hem daha Türkçe yaması çıkmadı ki oyun çok kolay sana öbür konularda söylemiştim.Ticaret yapıp senatenin verdiği görevleri yapacaksın rahatlıkla oyunu bitirebilirsin.
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 25/01/2005 :  16:30:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunun Türkçe yaması çıktı. %60'ı Türkçe.
TAM ADRES VERİN
Sayfanın En Üstüne Git

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 25/01/2005 :  20:11:31  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
adresi bende istiyorum ben hile kullanmıyorum sadece ingilizce pek fazla anlamıyorum.tam link verin.

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 26/01/2005 :  12:48:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben adresi yazmıştım ama... Yöneticiler silmiş... Sağlık olsun... TAM ADRES VERİN yazan yerde benim yazdığım link vardı... :)
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 26/01/2005 :  13:57:37  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Siler tabi, birincisi tam adres verin yazan yer dediğin, neden adresin silindiğini gösteriyor. İkincisi verdiğin adreste de bir sorun vardı, o yüzden tekrar dene ve download un yapılmasını sağlayan TAM ADRESİ ver, dikkat edilesi...

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000