|
Yazar |
Konu  |
ardaunal
Üye

Turkey
İleti 6 |
İletim - 10/08/2008 : 21:02:25
|
Ya beyler benim oyunda sorun var galba oyunu düzenli şekide resmen 1 saat yüklüyooyunu açıyorum otomatik savaş yapıyo ama normal kendim yöneterek savaş yapamıyorum sayfa yükleniyo tam açılacak oyun masaüstüne dönüyo ve oyun kapanıyo sebebi nedir lütfen söyleyin yardıma ihtiyacım var |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 10/08/2008 : 23:08:44
|
Yeni yamalarını yükle.
Veya ekran kartın kaldıramıyordur, ayarları değiştir.
Veya media player sürümün uygunsuzluk çıkarıyordur. Veya ekran kartının sürücüleri güncel değildir. Ve en geneli, oyun korsandır. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 11/08/2008 : 00:37:44
|
Evet, media player eski olduğundan dolayı atıyordur. Oyunu tamamen sil, Media playerin en son güncellemesini yap. Önce media player kur, sonra oyunu kur düzelecektir.
Hiç olmuyosa illegaldır. xD |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 11/08/2008 : 01:00:29
|
Media player'ın güncellemesini yaptıktan sonra yeni RTW patchı yüklemek daha iyi çözüm :) Hem bu vesileyle birkaç başka hatayı da düzeltmiş olur.
Windows'un otomatik güncelleştirmelerini kapatmayınca oluyor bazen, save'ler gidiyor. Media player güncellenince oyun çalışmamaya başlıyor. Eskisine olan özlem mi acaba :) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
ardaunal
Üye

Turkey
İleti 6 |
İletim - 11/08/2008 : 11:46:16
|
ama ben media player i nasıl napcağıı bilmiyoru bana açık açık anlatırmısınız bu arada hepinize teşekkür ederim |
 |
|
ardaunal
Üye

Turkey
İleti 6 |
İletim - 11/08/2008 : 11:52:13
|
yabe pek anlamıyorum windowsmedia player mi eğer öyleyse ben nero show time kullanıyorum değitiriyim windows media player yapıyım bi deneyim |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|